KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
50 svenskar såg Elias Pettersson i NHL
Vår resa till NHL sålde slut nästan omgående och gick med 50 resenärer. Vi såg två matcher med Vancouver Canucks och Elias där matchen mot Washington Capitals var höjdpunkten. Många svenska spelare deltog i den matchen.

Elias Pettersson gjorde ett mål och Niklas Bäckström en assist. Flertalet i gruppen var från Växjö och Elias kastade upp en signerad klubba till de svenska supportrarna.

Det var en resa som gick i idrottens tecken och utöver hockey gick även Super Bowl, finalen i amerikansk fotboll, av stapeln där New England Patriots stod som segrare över Los Angeles Rams. För de resenärer som ville få upp pulsen lite extra inför Vancouvers besök i Philadelphia så fanns även möjligheten att springa uppför Rocky-trappan.

För den historieintresserade så besöktes även tre amerikanska huvudstäder: New York - där George Washington svors in som landets första president, Philadelphia - den temporära, då den nuvarande byggdes - Washington DC. Totalt har USA haft 9 huvudstäder, även om vissa bara var för så kort tid som en dag. Lika mycket som det var en resa i historia, var det också en resa i väder, då vid ankomst till New York fick resenärerna känna på resterna av polarvirveln som har lamslagit norra delarna av USA, till en behaglig vårdag med nästan försommarkänsla och 20 grader i D.C.

En glad tjej från Växjö lyckades fånga klubbanNågra av de svenska supportrarnaUtsikt från läktaren en stund innan matchstartUppladdning inför match
Specialisten på Amerikaresor
Med Swanson´s reser ni med ett tryggt och stabilt svenskt företag med gedigen kunskap. Swanson´s är Amerika!
LÄS MER OM OSS >>
Inte bara Amerika
Kanada, Västindien och Sydamerika är våra övriga destinationer. Guidade rundresor eller skapa din egen resa.
Nyhetsbrev
Ta del av våra nyheter, erbjudanden
och kampanjer först av alla. Fyll i din
e-postadress nedan så skickar vi dig
vårt nyhetsbrev.
Jag godkänner användarvillkoren

Oavsett om resan går till USA eller någon annanstans är det viktigt att ha en komplett och riktig reseförsäkring.
LÄS MER >>
Missa inte vår stora länksamling med över 1000 länkar för USA-intresserade.
LÄS MER >>
Kartor över USA och alla amerikanska delstater. Skriv ut kartorna eller se dem på skärmen.
LÄS MER >>