TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Phoenix & Scottsdale
Inledning
Phoenix är den största staden i Arizona och ett stort center för handel och industri. Scottsdale är dess tvillingstad och här är det nästan bara avkoppling som gäller. Scottsdale är en luftig stad med ett vackert ökenlandskap och de flesta hotellen är så kallade resorts, vilket innebär att de har trevliga trädgårdar med oftast större swimmingpooler och tillgång till rekreation som tennis och golf.

Kring Scottsdale finns mängder av golfbanor av hög klass. Shopping finns i överflöd liksom restauranger som ni hittar i alla smakriktningar och prisklasser. Självklart hittar ni riktiga steakhouses, liksom förstås äkta mexikansk mat, samtidigt som ni kan hitta gourmetrestauranger. Naturligtvis finns många kedjerestauranger som serverar amerikansk mat till förmånliga priser.

Shopping
Utbudet för de shoppingintresserade är oändligt, allt från stora shoppingcentra till mängder av mindre affärer. Här finns Arizonas största shoppingområde med Fashion Square i spetsen med märkesbutiker. I Old Town finns flera gator med mindre butiker. Mestadels säljs westernkläder, smycken med mera, allt i en trevlig miljö. Längs Scottsdale Road kommer sedan flera andra shoppingcentra.

Vilo- och baddagar
Scottsdale är en utmärkt plats att lägga några vilodagar i. Är ni på en omfattande rundresa kan det vara skönt att vila och koppla av, eller varför inte starta er resa med avkoppling. Vi rekommenderar gärna ett längre stopp, det vill säga en ren semestervecka till sol och bad, men med bilens hjälp kan ni göra spännande utflykter.

Gateway Scottsdale
Phoenix har utmärkta flygförbindelser till alla gateways i USA och även direktflyg till London. Börja resan med ett par dagars avkoppling innan ni far på upptäcksresa bland västkustens många sevärdheter.