TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
NEW YORK CITY
Hotel 50 Bowery

    
Adress: 50 Bowery, New York, NY 10013, USA.
Telefon: 212 508 8000.
Antal rum: 239.
Rummen: En kingsize eller två dubbelsängar. Alla rum är snygga och verkligt trevligt inredda. Normalstora. Bad, dusch, toalett, kabel-tv, telefon, luftkonditionering, strykmöjligheter, säkerhetsbox, badrockar, minibar. Tillägg för rum högre upp som ger en storslagen utsikt.
Hotellets faciliteter: Fri wifi i hela hotellet liksom tillgång till gym utan kostnad. Fria lokala telefonsamtal. Ej så stor lobby men i gengäld en takbar med stor terrass (stängd vintertid) med fantastisk utsikt. På bottenvåningen en populär och snygg restaurang med bra meny.
Läge: Perfekt läge för er som gillar de mer trendiga områdena på Manhattan. Beläget vid Canal Street och Bowery vid foten av Manhattan Bridge. Gångavstånd till Lower East Side, SOHO, Tribeca, Chinatown och Little Italy. 3-5 kvarter till Prince, Broome och Spring Streets med utmärkt shopping och många restauranger och barer.
Vår bedömning: Ett verkligt trendigt, snyggt och tjusigt hotell. En absolut favorit. Börja dagen med en joggingtur på Manhattan Bridge som landar direkt utanför entrén. En extra halv stjärna för den fina utsikten från takbaren och för City View rooms. Nästan alla hus i de omgivande kvarteren har bara 6-8 våningar varför man får en häftig vy mot midtown och Financial District.