KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Kryssning i Hawaii med svensk färdledning
Denna resa är en kombination av kryssning och rundresa då vi även besöker tre städer och bor två nätter på vardera plats. Vi börjar med Amerikas populäraste stad San Francisco där vi gör en stor sightseeing. Därefter Honolulu med besök på Pearl Harbor. På hemresan stopp i Los Angeles. Kryssningen på Hawaii tar oss till fyra hamnar på tre öar. Bekvämt flyg med SAS till och från Kalifornien. Helpension med dryckespaket på kryssningen och i övrigt daglig frukost. Reslängd 15 dagar/13 nätter. Avresa 13/11 2018.

Förköpsrabatt
Boka senast 30/4 och få 2.000:- i rabatt.

Tidigare Swansonresenär
Har du rest med Swanson´s tidigare får du ytterligare 1.000:- i rabatt.

San Francisco
Flyg till San Francisco där vi bor i två nätter. Vi gör en en ordentlig sightseeing där vi får se bland annat Golden Gatebron, Chinatown, Nob Hill och Union Square. Vidare upp till Twin Peaks varifrån man har en underbar utsikt över San Francisco och dess förstäder. Vi bor på Holiday Inn Express med perfekt läge i Fisherman´s Wharf där vi också intar vår välkomstmiddag. En tur med de berömda kabelspårvagnarna är ett måste.

Honolulu
På kvällen när vi landar blir vi mötta på traditionellt vis med en vacker blomsterkrans. Vi bor två nätter i Honolulu på Hilton Waikiki och efter incheckning görs en promenad och vi ser några av de berömda hotellen, Waikiki Beach och International Market Place med alla sina butiker som säljer allt man kan förknippa med Hawaii. Hotellet ligger nära berömda Waikiki Beach och ett dopp är ett måste. Nästa morgon gör vi en sightseeing och ser den berömda statyn av King Kamehamea. Vidare till Pearl Harbor, den amerikanska flottbasen som bombades av japanerna 1941.

Kryssning med NCL - Pride of America
Kryssning är bästa sättet att uppleva Hawaii. Utöver ön Oahu med Honolulu, där vi bor två nätter, får du således uppleva ytterligare tre öar utan att anstränga dig. Avstånden på Hawaii är relativt små så man har gott om tid i land.

På Maui ligger fartyget två dagar så man hinner med intressanta utflykter. Man bör besöka gamla valfångarstaden Lahaina. Att besöka toppen av Haleakala och stå på kanten och titta ner i vulkanen är oförglömligt. Ni får också en hisnande utsikt på 3 000 meters höjd.

Därefter väntar två hamnanlöp på stora ön Hawaii (Big Island), Hilo och Kona, som ligger på varsin kust. Ön är mäktig och söderhavslik. Här kan ni besöka Volcano National Park och titta på flödet från en aktiv vulkan som gör att ön fortsatt växer. Sista stoppet blir på Kauai. Kustlinjen från havet är dramatisk och vacker.

Norwegian Cruise Lines fartyg Pride of America är ett fartyg på 81 000 ton som tar cirka 2 150 passagerare och renoverades 2016. NCL:s koncept innebär att det inte finns några fasta tider för måltider och att man har flera restauranger att välja mellan (några har mindre tillägg). Ombord finns 16 restauranger och 12 barer. Dessutom stort utbud av underhållning såväl som aktiviteter, pooler, spa, gym m.m.

Los Angeles
Det är kväll när vi anländer till Los Angeles. Transfer till vårt trevliga hotell Hampton Inn som har ett perfekt läge i Santa Monica bara ett par kvarter från trevliga gågator med massor av shopping och restauranger. Även gångavstånd till Santa Monica Pier och Stilla Havet. Mellandagen görs en omfattande sightseeingtur i West Hollywood, Beverly Hills och Hollywood. I Hollywood ser vi Dolby Theater som är Oscarsgalans hemvist, stjärnornas berömda hand- och fotavtryck utanför TCL Chinese Theatre och andra välkända sevärdheter.

Dag 01. Skandinavien - San Francisco
Dag 02. San Francisco
Dag 03. San Francisco - Honolulu
Dag 04. Honolulu
Dag 05. Honolulu - kryssningen börjar
Dag 06. Kahului, Maui
Dag 07. Kahului, Maui
Dag 08. Hilo, Big Island
Dag 09. Kona, Big Island
Dag 10. Nawiliwili, Kaui
Dag 11. Hawiliwili, Kaui
Dag 12. Honolulu - Los Angeles
Dag 13. Los Angeles
Dag 14. Los Angeles - Skandinavien
Dag 15. Ankomst Skandinavien

I priset ingår: 1. Flygresa enligt program. 2. Inkvartering i del i dubbelrum sex nätter. 3. En veckas kryssning med NCL i insides dubbelhytt. 4. Helpension och dryckespaket premium under kryssningen. 5. I övrigt frukost och en middag. 6. Sightseeing i San Francisco, Honolulu och Los Angeles. 7. Service- och bagageavgifter baserat på ett kolli. 8. Lokala skatter. 9. Hamnavgifter och dricksavgifter ombord. 10. Flygskatter och flygavgifter. 11. Ett bagage på flyget. 12. Måltider på atlantflygningarna. 13. Svensk färdledning i Amerika.

I priset ingår ej: Avbeställningsskydd. Övriga entréer och utfärder.

Pris per person

Del i dubbelrum

49.950:-

Enkelrumstillägg ca

27.480:-

Tillägg balkonghytt

6.850:-

Avbeställningsskydd

1.550:-

Ny miljöskatt

250:-


Flygtillägg

Stockholm

0:-

Göteborg

550:-

Köpenhamn

1.290:-


Resevillkor
Vid beställning betalas en handpenning på 4.000:- samt eventuellt avbeställningsskydd. Följande avbokningskostnader gäller:
Fram till 93 dagar före avresa 1.250:-
92-63 dagar 3.000:-
62-48 dagar 4.000:-
47-35 dagar 30 %
34 dagar eller senare 100 %

Har ni Swanson´s avbeställningsskydd och avbokning sker p.g.a. akut sjukdom, olycka eller dödsfall som drabbar resenären själv eller resenärens make/maka (alt. sammanboende under äktenskapsliknande former), barn, föräldrar eller syskon är avbokningskostnaden 1.250:- oavsett tidpunkt. Läkarintyg krävs. I övrigt gäller Swanson´s ordinarie resevillkor.

För resan krävs giltigt pass gällande minst sex månader efter resans avslutande. Dessutom krävs inresetillstånd till USA, ESTA. Man bör även ha en komplett reseförsäkring. Swanson´s ordinarie resevillkor gäller. Handpenning 4.000:-.

Kontakta Swanson's för mer information och bokning, 0479-144 70 eller info@swansons.se.


Specialisten på Amerikaresor
Med Swanson´s reser ni med ett tryggt och stabilt svenskt företag med gedigen kunskap. Swanson´s är Amerika!
LÄS MER OM OSS >>
Inte bara Amerika
Kanada, Västindien och Sydamerika är våra övriga destinationer. Guidade rundresor eller skapa din egen resa.
Nyhetsbrev
Ta del av våra nyheter, erbjudanden
och kampanjer först av alla. Fyll i din
e-postadress nedan så skickar vi dig
vårt nyhetsbrev.
Oavsett om resan går till USA eller någon annanstans är det viktigt att ha en komplett och riktig reseförsäkring.
LÄS MER >>
Missa inte vår stora länksamling med över 1000 länkar för USA-intresserade.
LÄS MER >>
Kartor över USA och alla amerikanska delstater. Skriv ut kartorna eller se dem på skärmen.
LÄS MER >>