KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Kryssning Miami - Los Angeles via Panamakanalen med svensk färdledning
Panamakryssning med svensk färdledning. Avresa 18 oktober och hemkomst 6 november 2017. Panamakryssningar är mycket populära och utbudet begränsat.

Naturligtvis är det inte bara Panamakanalen som lockar, under 15-dagarskryssningen görs strandhugg på många platser. Vi besöker Columbia, Costa Rica, Nicaragua, Guatemala och ett par platser i Mexiko inklusive Acapulco. Höjdpunkten är förmodligen passagen genom Panamakanalen.

Helpension ombord och svensk färdledning i Amerika och under kryssningen. Resan börjar i Miami och avslutas i Los Angeles. Vi flyger med SAS och deras nya flygningar till Miami och Los Angeles. Bekvämare och enklare kan det inte bli.

Miami Beach
Vi bor två dagar på Marseille som är ett trevligt art deco-hotell med skönt poolområde och dessutom direkt vid stranden. Gångavstånd till det mesta i Miami Beach, nöjes-, restaurang- och shoppinggatorna Ocean Drive, Collins Avenue, Lincoln Road och Washington Avenue. Mellandagen ledig och på väg till kryssningsfartyget gör vi en sightseeing i Miami Beach och Miami.

Los Angeles
Omfattande sightseeing och vi bor på Hilton Garden Inn i Hollywood. Vårt hotell ligger endast 2-3 kvarter från de kända platserna i Hollywood och vi gör en gemensam vandring med färdledaren.

15-dagars kryssning med helpension
Kryssningen sker med NCL:s fartyg Norwegian Sun. Fartyget är 258 meter långt och kan ta upp till 1 936 passagerare. Ombord finns ett stort utbud av restauranger, kaféer och barer. Underhållning, spa, fitness center, kasino, shopping, dagligt aktivitetsprogram och mycket annat. Eller bara slappa vid någon av poolerna. Inga tider finns att passa eller klädkoder att ta hänsyn till utan här kryssar du utifrån dina egna behov och väljer vilka aktiviteter du vill ta del av. Helt enkelt "Freestyle Cruising" som NCL kallar konceptet. Vi gör flera intressanta strandhugg på olika destinationer. Utflykter arrangeras till dessa som du kan beställa före avresa.

Spännande resrutt i västra Karibien och Mellanamerika
Dag 1. Skandinavien - Miami
Anslutande flyg till Köpenhamn och sedan vidare med SAS nonstop till Miami. Middag och en lättare måltid innan landning. Efter pass- och tullformaliteter möter svensk guide och transfer till Miami Beach och Marseille Hotel.

Dag 2. Miami Beach
Hela dagen till egen disposition. Hotellet är ett klassiskt art deco-hotell med perfekt läge mitt i art deco-området. Massor av restauranger, barer och nöjen inom gångavstånd liksom endast ett kvarter till Washington Avenue med affärer m.m. Hotellet ligger dessutom direkt vid stranden och har ett mycket fint poolområde.

Dag 3. Miami Beach - kryssning
Vi checkar ut och gör sedan en sightseeing i Miami Beach men även till Miami downtown och ett besök i Little Havanna där vi givetvis tar en kopp riktigt kaffe. Tidig eftermiddag incheckning på NCL:s Norwegian Sun som ska bli vårt hem de kommande två veckorna.

Dag 4. Till havs
Dag 5. Till havs
Dag 6. Cartagena, Columbia
Dag 7. Panamakanalen
Dag 8. Till havs
Dag 9. Puntarenas, Costa Rica
Dag 10. Corinto, Nicaragua
Dag 11. Puerto Quetzal, Guatemala
Dag 12. Till havs
Dag 13. Acapulco, Mexiko
Dag 14. Till havs
Dag 15. Cabo San Lucas, Mexiko
Dag 16. Till havs

Dag 17. Ankomst Los Angeles - Hollywood
Efter pass- och tullformaliteter möter buss upp och vi gör en omfattande sightseeingtur. Vi stannar till i Venice och gör ett stopp i Santa Monica där tillfälle ges till shopping och lunch (ingår ej). Därefter vidare till downtown där vi stannar vid det arkitektoniskt spännande Disney Concert Hall. Sent på eftermiddagen incheckning på Hilton Garden Inn i Hollywood.

Dag 18. Hollywood
Vårt hotell ligger endast 2-3 kvarter från de kända platserna i Hollywood, Walk of Fame, TCL Chinese Theatre, Dolby Theatre (Oscarsgalans hemvist) och vi gör en gemensam vandring med färdledaren på förmiddagen. De som vill kan därefter besöka Universal Studios som ligger endast ett tågstopp bort.

Dag 19. Los Angeles - Skandinavien
Utcheckning och transfer till flygplatsen där SAS väntar för en nonstopflygning till Stockholm. Middag ombord efter start.

Dag 20. Ankomst Skandinavien
Frukost innan landning i Stockholm där eventuellt planbyte sker.

Flyg med SAS
Vi flyger med SAS och nya direktlinjen till Miami och hemresan sker med SAS nya Los Angelesflight. Utresa sker via Köpenhamn och hemresan nonstop Los Angeles - Stockholm. Bekväma förbindelser inom Skandinavien.

I priset ingår: 1. Flyg Skandinavien - Miami, Los Angeles - Skandinavien med SAS. 2. Inkvartering i del i dubbelrum två nätter i Miami Beach och två nätter i Los Angeles. 3. Frukost i Amerika. 4. Tvåveckorskryssning med NCL:s Norwegian Sun inkl. helpension. 5. Sightseeing i Miami och Los Angeles. 6. Transfers flygplats - hotell - hamn - hotell - flygplats. 7. Svensk färdledning i Amerika och på kryssningen. 8. Service- och bagageavgifter på hotell. 9. Måltider på atlantflygningarna. 10. Ett bagage på flyget. 11. Hamnavgifter/flygskatter.

Dricksavgifter ombord ca USD 14 per person och dag betalas ombord.

Pris per person i del i dubbelrum/hytt
Insideshytt 36.850:-
Utsideshytt 39.640:-
Balkonghytt 45.860:-
Avbeställningsskydd 1.150:-

Flygtillägg
Stockholm 0:-, Köpenhamn 550:-, Göteborg 690:-.

Swanson´s ordinarie resevillkor gäller. Handpenning 4.000:-. Kontakta Swanson's för mer information och bokning, 0479-144 70 eller info@swansons.se.

Specialisten på Amerikaresor
Med Swanson´s reser ni med ett tryggt och stabilt svenskt företag med gedigen kunskap. Swanson´s är Amerika!
LÄS MER OM OSS >>
Inte bara Amerika
Kanada, Västindien och Sydamerika är våra övriga destinationer. Guidade rundresor eller skapa din egen resa.
Nyhetsbrev
Ta del av våra nyheter, erbjudanden
och kampanjer först av alla. Fyll i din
e-postadress nedan så skickar vi dig
vårt nyhetsbrev.
Oavsett om resan går till USA eller någon annanstans är det viktigt att ha en komplett och riktig reseförsäkring.
LÄS MER >>
Missa inte vår stora länksamling med fler än 1000 länkar för den Amerika-intresserade.
LÄS MER >>
Här finns kartor över USA:s alla delstater.
LÄS MER >>