TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Kryssningar med Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Line är ett välkänt rederi med ett eget koncept som kallas Feel Free. Konceptet innebär att du bestämmer det mesta själv, vilket i sin tur ger större flexibilitet under kryssningen. Du väljer själv när och i vilken restaurang du vill äta, det finns inga tider att passa och inget krav på att klä upp dig om du inte vill.

I grundpriset ingår alla måltider. Mot pristillägg finns ”Free at Sea” där man får välja två av följande tillval: dryckespaket, Internetpaket, Speciality Dining, utflykspaket och familjerabatt.

Aktiviteter
Ombord och på land finns ett stort utbud av aktiviteter och utflykter att välja bland. Du bestämmer själv hur aktiv eller avslappnad din semester ska vara.

Rederiet har 15 moderna fartyg i sin flotta. Det senaste tillskottet är Norwegian Bliss, sjösatt april 2018. Fartyget har en kapacitet på drygt 4 000 gäster och kommer framför allt att segla till Alaska och Karibien. Ombord finns bland annat 27 olika valmöjligheter att äta mat från hela världen, barer och lounger, Aqua Park med pooler och vattenrutschbanor, sportkomplexet 678 Ocean Place i tre våningar, spa, teater med shower, dansställen, gokart-bana, laser dome, Starbucks och massor av andra aktiviteter. Dessutom "The Haven, ett privat luxuöst område för den kräsne kryssaren.

Kryssning Hawaii
Kryssning är bästa sättet att uppleva Hawaii. Kryssningen sker med Norwegian Cruise Lines fartyg Pride of America. Utöver ön Oahu med Honolulu får du uppleva ytterligare tre öar utan att anstränga dig. Avstånden på Hawaii är relativt små så man har gott om tid i land.

På Maui ligger fartyget två dagar så man hinner med intressanta utflykter. Man bör besöka gamla valfångarstaden Lahaina. Att besöka toppen av Haleakala och stå på kanten och titta ner i vulkanen är oförglömligt. Ni får också en hisnande utsikt på 3 000 meters höjd.

Därefter väntar två hamnanlöp på stora ön Hawaii (Big Island), Hilo och Kona, som ligger på varsin kust. Ön är mäktig och söderhavslik. Här kan ni besöka Volcano National Park och titta på flödet från en aktiv vulkan som gör att ön fortsatt växer. Sista stoppet blir på Kauai. Kustlinjen från havet är dramatisk och vacker.

Norwegian Cruise Lines fartyg Pride of America är ett fartyg på 81 000 ton som tar cirka 2 150 passagerare och renoverades 2016. NCL:s koncept innebär att det inte finns några fasta tider för måltider och att man har flera restauranger att välja mellan (några har mindre tillägg). Ombord finns 16 restauranger och 12 barer. Dessutom finns ett stort utbud av underhållning såväl som aktiviteter, pooler, spa, gym med mera.

Weekend New York och kryssning
Ett fantastiskt kombinationspaket! Direktflyg till New York, två eller tre dagar i The Big Apple inklusive ankomsttransfer och sightseeing med svensk guide. Därefter veckokryssning till Florida alternativt till Västindien.

Resrutt Florida & Bahamas
Alla utresor sker torsdagar. Normalt startar kryssningarna på lördagar, det vill säga endast två nätter i New York. Återresa till Skandinavien sker lördagar med ankomst söndag morgon. Vissa datum har man tre nätter i New York och kryssningarna startar söndagar med återkomst till New York söndagar och vidare flyg och ankomst till Skandinavien måndagar. Vintertid finns det en niodygns-kryssning där även Miami besöks. Tänk på att vädret är kallt eller svalt under kryssning till/från Florida och Västindien under vinterhalvåret. Kryssningarna sker med Norwegian Gem eller Norwegian Escape.

Kryssning Västindien
Västindien och kryssning är i det närmaste synonymt. Här finns de flesta kryssningsfartygen. Huvudhamn är Miami men Norwegian Cruise Line seglar även från Tampa, Post Canaveral och San Juan. Från Florida når man öar som Bahamas, Jungfruöarna, Jamaica, Grand Cayman, Haiti och Cozumel, men även Mexiko och Mellanamerika.

Välj San Juan i Puerto Rico som startpunkt och nå exotiska öar i södra Karibien, till exempel Aruba, Curaçao, Barbados, St. Lucia och Antigua. Den normala reslängden är 7 dagars kryssning, men från Florida finns även kortkryssningar på 3, 4 och 5 dagar. En minikryssning är ett perfekt sätt att krydda sin Florida- eller Amerikaresa. Det finns även längre kryssningar, till exempel tvåveckorskryssningar.

Boka din kryssning
Kryssningarna kan bokas helt separat men vi hjälper dig gärna att skapa en komplett resa enligt dina önskemål. Flyg behövs förstås men varför inte kombinera med landarrangemang i USA före och/eller efter kryssningen. Vi har alla komponenter; hotell, villor, hyrbil, motorcykel, utflykter etc. Kontakta Swanson´s för mer information och bokning, 0479-144 70 eller info@swansons.se.

Här finns Norwegian Cruise Lines online-katalog

Specialisten på Amerikaresor
Med Swanson´s reser ni med ett tryggt och stabilt svenskt företag med gedigen kunskap. Swanson´s är Amerika!
LÄS MER OM OSS >>
Inte bara Amerika
Kanada, Västindien och Sydamerika är våra övriga destinationer. Guidade rundresor eller skapa din egen resa.
Nyhetsbrev
Ta del av våra nyheter, erbjudanden
och kampanjer först av alla. Fyll i din
e-postadress nedan så skickar vi dig
vårt nyhetsbrev.
Jag godkänner användarvillkoren

Oavsett om resan går till USA eller någon annanstans är det viktigt att ha en komplett och riktig reseförsäkring.
LÄS MER >>
Missa inte vår stora länksamling med över 1000 länkar för USA-intresserade.
LÄS MER >>
Kartor över USA och alla amerikanska delstater. Skriv ut kartorna eller se dem på skärmen.
LÄS MER >>