TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Fort Swanson
Fort Swanson är Swanson´s huvudkontor beläget i Osby i nordöstra Skåne. Ingen kan ta miste på att Amerika är vårt huvudsakliga resmål. Fort Swanson är en liten westernstad med saloon, hotell, telegraf, fängelse, smedja, affär och dessutom en rejäl palissad.

Saloonen är vår personalmatsal och den har bar, stor öppen spis, buffelhuvud på väggen, stora väggmålningar och en gigantisk takkrona. I konferensrummet såväl som i övriga utrymmen är möblerna helt stilenliga och de flesta är handgjorda i Mexiko. Rummen är utsmyckade med indianskt konsthantverk, bruksföremål från trappers och nybyggare, liksom en del cowboyattiraljer. Hela vårt kontor är som ett museum.

Prärievagn och diligens
Inför vårt 30-års jubileum 2008 införskaffade vi en riktig prärievagn som tog de tidiga immigranterna tvärs över den väldiga kontinenten. Dessutom finns en autentisk diligens, de tidiga resenärernas transportmedel i Amerika.

Totempåle
Inför vårt 40-årsjubileum 2018 invigde vi en sex meter hög handskulpterad totempåle. En totempåle innehåller djur som är viktiga symboliskt och vår totem har utvalda djur utifrån vår familj och företagsverksamhet.