TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Resegaranti
Swanson's kvalitetspolicy
Vi har alltid hållit fast vid vår affärsidé, att sälja reseupplevelser av hög kvalitet och att vara bäst inom vårt område. Detta innebär en hög kvalitet från början till slut. En informativ och korrekt katalog, omfattande färdhandlingar, välutbildad personal och höga krav på våra samarbetspartner. Vi flyger enbart med reguljärflyg, i första hand SAS. Våra samarbeten bygger på ömsesidigt förtroende och vi samarbetar endast med välkända turistföretag.

Vi representerar många stora företag som AVIS, Alamo, Amtrak, Norwegian Cruise Line och Royal Caribbean men även många mindre företag med specialprodukter söker Swanson´s som försäljningskanal. Motorcykeluthyraren EagleRider med Harley-Davidson och Cruise America med husbilar är sådana exempel.

Tryggt med Swanson´s
Trots alla ansträngningar att leverera en reseprodukt av hög kvalitet kan det bli fel ibland. Swanson´s följer alltid Allmänna reklamationsnämndens utslag. Swanson´s ställer erforderliga garantier till Kammarkollegiet enligt resegarantilagen. Swanson´s garantisumma är 18-23 miljoner kronor.

Högsta kreditvärdigheten
I mer än 25 år har Swanson´s haft den högsta kreditvärdigheten i D&B:s världskreditratingsystem. Trippel A står för högsta kreditvärdighet i en skala på sju steg.

Swanson´s är också medlem i branschorganisationerna Svenska resebyråföreningen (SRF), Discover America och i den internationella flygreseorganisationen IATA. Med Swanson´s reser ni med ett tryggt och stabilt företag med gedigen kunskap.