KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Bilpaket
Inledning
Amerika är bilens förlovade land och det bästa sättet att upptäcka och uppleva landet är med bil. Amerika är känt för sina storstäder, men trots allt är det naturen, människorna och de små samhällena som är det riktiga Amerika. Det går inte bara att flyga runt och tro att man då upplevt detta vackra land.

Drive America - på egen hand men välplanerat
Många resenärer hyr redan i dag bil för att ta sig runt i Amerika på egen hand, men resan kan göras ännu bättre utan att göra avkall på känslan av att resa på egen hand. Drive America innebär att ni köper en färdigplanerad rundtur avsedd för bilresenärer. Dagsetapperna är välanpassade, motellen förbokade och förbetalda och med er i bagaget har ni en omfattande färdmanual med mängder av information.

Bil och motell
I Drive America-paketen ingår bilhyra inklusive alla nödvändiga försäkringar och obegränsad körsträcka. Givetvis är bilen utrustad med luftkonditionering och dessutom är alla motell och hotell förbokade så man behöver inte bekymra sig om att hitta boende.

Omfattande färdmanual
I paketet ingår ett omfattande material med broschyrer och kartor. Dessutom finns en färdmanual på 20–60 sidor med information om sevärdheter och attraktioner, om färdvägen och annan information. Dagsetapperna är välanpassade. Materialet är skrivet på engelska. Det finns även ett journummer man kan ringa om man behöver hjälp under resans gång. Det finns så oerhört mycket att se och uppleva, om man både planerar och reser själv är det lätt att missa en del.

Bilturer över hela Amerika
Intresset för Drive America har ökat enormt de senaste åren och Swanson´s erbjuder ett 30-tal turer med ett 10-tal startstäder. Reslängden varierar mellan 7 och 22 dagar och man kan med fördel kombinera olika alternativ, eller boka ett arrangemang med Drive America och sedan ligga still och koppla av på någon trevlig badort. På flera turer kan du också välja hotellstandard.

I alla bilturer ingår:
· Bil med luftkonditionering
· Första tanken bensin
· Obegränsad körsträcka
· Nödvändiga bilförsäkringar
· Alla motell förbokade
· Omfattande färdmanual (på engelska)
· Uppgifter om sevärdheter (på engelska)
· Journummer för assistans

Fly & Drive
Swanson´s Fly & Drive är en utveckling av Drive America. I dessa paket ingår dessutom flyget till Amerika och ett par dagar på hotell innan ni hämtar ut er hyrbil. Fly & Drive-turerna utgår från New York, San Francisco och Los Angeles.

New York: Välj mellan fyra olika turer. I New York-paketen ingår ankomsttransfer, sightseeing och svensk färdledning i grundpaketet.
San Francisco: Välj mellan två olika turer. Ankomsttransfer, sightseeing och svensk färdledning kan fås mot tillägg vissa datum.
Los Angeles: Välj mellan tre olika turer.

Bilpaket i Alaska och Kanada
Swanson´s erbjuder även liknande bilpaket i Alaska och Kanada. För er som vill ha lite extra spänning finns i Kanada Adventure Drives, som kan innehålla övernattning på rancher, hästridning, forsränning, kanotturer, vandringar m.m. Inte alltför ansträngande så det blir riktiga äventyrsresor, utan i princip alla kan deltaga. Resan blir helt enkelt lite mer spännande!

Mer information
För information om resrutter, bokningsvillkor, priser etc. se PDF-filerna nedan.

Drive America Fly & Drive Drive Canada