TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Grupp & Konferens
Inledning
Swanson´s arrangerar årligen många specialresor till USA som studieresor, konferensresor och incentive. Gruppstorleken varierar mellan 10-400 personer. Vi skräddarsyr resor allt efter önskemål oavsett vilken typ av resa eller vilken standard ni önskar. Ofta är destinationen och miljön mycket viktig för resultatet av studieresan eller konferensresan och med kvalificerad hjälp kan resan bli en mycket lyckad investering.

Kvalificerad planering
Vi har goda kunskaper och stor lokalkännedom och kan komma med många tips och förslag på allt från destination till hotell, restauranger och aktiviteter. Vi har kontor och egen personal i USA.

Kvalificerad reseassistans
Vi kan också erbjuda kvalificerad reseledarservice, inte bara på platserna ovan, utan vart resan än går. Ofta är det en mycket lönsam investering att låta en kunnig färdledare följa med som tar hand om alla detaljer och hjälper till med kunskaper och arrangemang.

Prisvärda arrangemang
Swanson´s har arrangerat resor till Amerika i över 40 år och tack vare vårt stora ordinarie Amerikaprogram kan vi erbjuda mycket fördelaktiga arrangemang även för specialgrupper. Vi är ju redan stora kunder hos flygbolag, bussbolag och hotell.

Kontakta Swanson´s
Planerar ni en gruppresa till Amerika, kontakta Swanson´s, telefon 0479-144 35, för hjälp och prisuppgifter.