TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Kryssning
Våra rederier

Royal Caribbean International
Världens mest innovativa rederi Royal Caribbean erbjuder kryssningar över nästan hela världen. Välj mellan 27 fartyg med en mängd faciliteter och aktiviteter och hög klass på mat och underhållning och det snabbaste wifi-nätverket till havs. Fartygen är som flytande hotellresorts som passar alla målgrupper - perfekt för generationsresan.

Vad sägs om att surfa på riktiga vågor, kasta dig ut i en linbana nio däck över marken eller testa att vara tyngdlös i en fallskärmssimulator? Faciliteterna varierar mellan fartygen men du kan räkna med unika upplevelser. Poolområdena är stora med gott om plats oavsett om du vill ha avkoppling eller aktiviteter. Några områden är avsedda endast för vuxna gäster med åldersgräns 16 år.

I flottan ingår väldens största kryssningsfartyg, Symphony of the Seas. 18 däck maxat med upplevelser i forsande vattenrutschkanor, nervkittlande zipline, nio däck ovanför mark, 15 meter hög klättervägg, ishall och mycket, mycket mer. Men lugn - vill du ha ro och avkoppling så finns det också! Slå dig ner på en parkbänk och koppla av med en kaffe och en bra bok i Central Park med 12 000 växter och träd under öppen himmel. Här finns butiker, restauranger, kafé och barer. Läs mer i Royal Caribbean online-katalog.

Celebrity Cruises
En kryssning med Celebrity Cruises ger guldkant på varje upplevelse, från utsökt mat och ett prisbelönat vinsortiment - dryckespaket ingår i de  flesta bokningar (utsideshytt eller högre kategori). Ljus snygg design och högklassig service. Ombord får du en All Inclusive-semester där det inte tummas på kvaliteten. Banbrytande Celebrity Edge är det senaste tillskottet i flottan. Fartyget kommer att förändra kryssningsupplevelsen med banbrytande ny design och teknologi. En av de största nyheterna är ”The Magic Carpet”. En gigantisk glasveranda som förflyttar sig mellan däck 2 och 16, med olika funktion beroende på däck. Välkommen till en ny kryssningsupplevelse! Läs mer i Celebrity Cruises online-katalog.

Norwegian Cruise Line
NCL är ett välkänt rederi med ett eget kryssningskoncept som kallas Feel Free. Konceptet innebär att du bestämmer det mesta själv, vilket i sin tur ger större flexibilitet under kryssningen. Du väljer själv när och i vilken restaurang du vill äta, inga tider att passa och inget krav på att klä upp dig om du inte vill.

I grundpriset ingår alla måltider. Mot pristillägg finns ”Free at Sea” där man får välja två av följande tillval: dryckespaket, Internetpaket, Speciality Dining, utflykspaket och familjerabatt. Ombord och på land finns ett stort utbud av aktiviteter och utflykter att välja bland. Du bestämmer själv hur aktiv eller avslappnad din semester ska vara.

Norwegian Cruise Line har 15 moderna fartyg i sin flotta. Det senaste tillskottet är Norwegian Bliss som sjösattes 2018. Fartyget har en kapacitet på drygt 4 000 gäster och kommer framför allt att segla till Alaska och Karibien. Ombord finns bland annat 27 olika valmöjligheter att äta mat från hela världen, barer, Starbucks och lounger, Aqua Park med pooler och vattenrutschbanor, sportkomplexet 678 Ocean Place i tre våningar, spa, teater med shower, dansställen, gocartbana, laser dome och massor av andra aktiviteter. Dessutom "The Haven", ett privat, luxuöst område för den kräsne kryssaren. Läs mer i Norwegian Cruise Line online-katalog.