TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Eastern Highlights
Inledning
Vår traditionella släktresa har fått ett nytt namn, Eastern Highlights. Man kan välja att åka hem direkt dag 10 eller fortsätta på egen hand, för att hälsa på släkt eller för att upptäcka mer av Amerika.

Resan innehåller många av de mest intressanta sevärdheterna i östra Amerika. Dessutom ingår inte mindre än sex sightseeingturer. Vi flyger med SAS direkt från både Stockholm och Köpenhamn. Inom Amerika åker vi buss för att se så mycket som möjligt. Enklare och bekvämare kan det inte bli. Hotellstandarden är bra mellanklass till förstaklass.

Spännande storstäder
Först besöks New York. Vi bor absolut centralt. Sightseeingturen tar oss till Battery Park, Times Square med mera. I Washington DC bor vi nära händelsernas centrum och får se de kända minnesmärkena och regeringsbyggnaderna. Chicago har många vackra klassiska skyskrapor och även några svenska minnen.

Intressant bussresa
Vår bussresa är inte enbart en transport utan vi får se mycket längs vägen. Från Washington DC till Niagara åker vi genom ett vackert, grönt och böljande landskap. Gettysburg ligger vackert och har en mycket intressanta historia. Watkins Glenn är ett säreget vattenfall. Vi bor direkt vid mäktiga Niagara Falls.

Släktresan
Du kan boka Eastern Highlights som en släktresa. Vi hjälper dig att boka flyg dag 10 till valfri stad i Amerika. Hemresa sker sedan med anslutning till Los Angeles, San Francisco, Chicago, New York eller Washington DC där SAS flyg tar vid. Swanson´s släktresa har funnits med sedan starten 1978.

Startpaket
Du kan även använda Eastern Highlights som ett stort startpaket. Efter Chicago fortsätter du på egen hand. Vi hjälper till med planering och bokar lämpligt flyg, bil och hotell. Du kan också välja den korta resan som innebär dag 1-6, det vill säga New York och Washington DC.