KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Sydamerikas ABC
Inledning
Argentina, Brasilien och Chile. Dessa tre länder upptar nästan 75 % av hela Sydamerika och erbjuder tillsammans fantastiska upplevelser. Rundresan ger ett verkligt smakprov på Sydamerika och dessutom till ett pris som gör kontinenten överkomlig för de flesta.

Vi upplever tre länder, med tre spännande storstäder som var och en har helt olika kultur, historia, arkitektur och utstrålning. Det blir också möte med Sydamerikas storslagna natur, Stilla havet, dramatiska Anderna och mäktiga Iguassufallen.

Resan börjar i Santiago med besök i Valparaiso och Vina del Mar. En spännande bussresa över de vackra och dramatiska Anderna som kulminerar med 29 hårnålskurvor när vi tar oss upp för en mäktig bergsrygg. Mendoza är centrum för Argentinas stora vinodlingar.

Buenos Aires är en synnerligen trevlig bekantskap. Sightseeing, tango, besök på Pampas med mera. Extra utflykt till Uruguay för den som önskar. Tropisk värme och ett av världens mäktigaste vattenfall väntar i Iguassu.

Resan avslutas i Rio de Janeiro, Sydamerikas mest kända stad. Sol, bad, strand och storslagna vyer från Sockertoppen och Jesusstatyn.

Reslängd 15 dagar.