TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Västra Amerika
Inledning
Västra Amerika är en del av vår rundresa Kust till Kust. Här får du uppleva västra Amerikas största sevärdheter. Här finns storstäder, Vilda Västern, naturscenerier och en mångfald av upplevelser. Inför 2020 har resan blivit helt optimal då vi nu även inkluderar en bussresa längs Kaliforniens berömda kustväg.

Bussresa i Vilda Västern
Ni ansluter till vår grupp i Phoenix och får genast uppleva vacker natur. Direkt är det dags för vår populära och mycket intressanta bussresa genom Arizonas och Utahs dramatiska landskap. Vi övernattar i Grand Canyon. Vidare genom ett månliknande landskap till lilla pittoreska Kanab. Naturscenerierna kring Kanab är helt fantastiska, speciellt i Zion National Park. Tvära kast i resan, nästa mål är Las Vegas där människan skapat arkitektoniska mästerverk. Tillfälle till show och kanske någon vill prova lyckan med en tjugofemcentare.

Kalifornien
I Los Angeles bor vi i Hollywood och vi hinner med både Universal Studios (tillägg) och ett besök i Santa Monica vid stilla havet. Nytt för 2020 är att vi åker buss längs Kaliforniens berömda och vackra kust. Dramatiska vyer inklusive 17 Mile Drive. Övernattning i Monterey. Sista anhalt är Amerikas populäraste stad, San Francisco. Här finns Golden Gate, Fisherman's Wharf, kabelspårvagnar och mycket annat.

Våra resenärer är ofta förvånade över hur mycket man får uppleva. Resan är mycket omväxlande och bussresan gör att vi inte endast besöker storstäder utan även kommer ut på landsbygden och dessutom får uppleva fantastiska nationalparker. Inkvartering sker i de flesta fall på förstklassiga hotell eller motell. Hotellen är valda med omsorg. Alla är olika och passar in i respektive miljö. De ligger dessutom rätt, centralt när det så ska vara och nära naturen i Arizona. De flesta hotellen har swimmingpool så ni behöver inte offra solbrännan för att ni gör en rundresa på semestern.

Reslängd 13 dagar.