TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Startpaket
Inledning
Swanson´s lanserade startpaket för 40 år sedan och det är utan tvekan ett av våra mest sålda arrangemang. Tusentals resenärer till USA och Kanada utnyttjar varje år dessa förmånliga paket. Startpaketen är olika i olika städer och innehållet kan variera beroende på säsong. Lägg till fler hotell, inrikesflyg, hyrbil, husbil, motorcykel, tåg, kryssning, hjulångare, forsränning, björnsafari, musikalbiljetter med mera och få en egen skräddarsydd resa.

Enkla startpaket - flyg och hotell
Vi arrangerar enkla startpaket till ett 15-tal städer i Amerika och Kanada. Dessa paket innebär att du köper flyget och en, två eller tre hotellnätter till ett fördelaktigt paketpris. Enkla startpaket är i första hand tänkt för den som flyger till en stad för att nästa dag resa vidare med till exempel bil eller husbil och därför vill vila ut en natt innan ni fortsätter. Paketen ger er också tid att se er om i respektive stad innan ni reser vidare.

Ofta erbjuder vi enkla startpaket även på flygplatshotell. Detta är bekvämt och som regel har flygplatshotellen gratis transfer och dessutom finns biluthyrningsfirmorna vid flygplatsen. Således är det bekvämt och enkelt att hämta ut bilen nästa morgon.

Till en del destinationer finns enkla startpaket som inkluderar flyg, en hotellövernattning och en veckas bilhyra, allt till ett förmånligt paketpris.

Kompletta startpaket - flyg, hotell, transfer, guide och ibland sightseeing
Till en del storstäder kan vi vissa datum erbjuda kompletta startpaket. Den kanske viktigaste anledningen till att köpa ett komplett startpaket är den trygghet det innebär att bli mött av en svensk färdledare.

Svensk telefonservice
Bokar du ett komplett startpaket till Nordamerika kan vi erbjuda en unik service med möjlighet att kontakta svensk färdledare i Amerika om problem skulle uppstå. Servicen finns i hela Amerika året runt förutom i augusti månad.