TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
Washington DC startpaket
Inledning
Enkla startpaket
Vi arrangerar enkla startpaket till ett 15-tal städer i Amerika och Kanada. Dessa paket innebär att ni köper flyget och en, två eller tre hotellnätter till ett fördelaktigt paketpris. Enkla startpaket är i första hand tänkt för er som flyger till en stad för att nästa dag resa vidare med till exempel bil eller husbil och därför vill vila ut en natt innan ni fortsätter. Paketen ger er också tid att se er om i respektive stad innan ni reser vidare.

Ofta erbjuder vi enkla startpaket även på flygplatshotell. Detta är bekvämt och som regel har flygplatshotellen gratis transfer, och dessutom finns biluthyrningsfirmorna vid flygplatsen. Det är således enkelt att hämta ut bilen nästa morgon.

Till en del destinationer finns enkla startpaket som inkluderar flyg, en hotellövernattning och en veckas bilhyra, allt till ett förmånligt paketpris.

Våra startpaket är olika i olika städer och innehållet kan variera beroende på säsong. Klicka på "Priser" till höger för information om startpaket till Washington DC.