TELEFON: 0479-144 70E-POST: info@swansons.se
KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
New York kombinationspaket
Inledning
New York passar in i alla resor till Amerika. Vi erbjuder stopover i New York, vilket innebär att ni kan göra ett tre- eller fyradagars stopp i New York på väg till nästan varje destination där det finns ett flygpris med SAS. Dessutom har vi färdiga kombinationspaket som inkluderar fullt program i New York och sedan tre nätter på vald destination. Ofta ingår även vissa utflykter på den plats ni kombinerat med.

I kombinationspaketen ingår
- Flyg New York - destinationen - hemresa.
- Fyra nätter på valt hotell i New York och tre på vald destination.
- Ankomsttransfer med svensk guide i New York.
- Sightseeing med svensk guide i New York.
- Varierande innehåll i Washington DC, Memphis, New Orleans, Las Vegas, San Francisco, Miami Beach.

New York och Washington DC
Amerikas vackra huvudstad är verkligen värd ett besök. Klassiska regeringsbyggnader och monument, vackra parker, spännande museer och trevliga restauranger. Tåg till Washington DC. Sightseeing med engelsk guide. SAS flyger direkt från Washington DC till Köpenhamn.

New York och New Orleans
New Orleans står högt på turisternas önskelista. Härlig atmosfär i de franska kvarteren. Massor av underhållning med jazz och dixiemusik.

New York och Memphis
Memphis är synonymt med amerikansk musik, rock 'n' roll, blues, jazz med mera. På Beale Street ligger klubbarna tätt. Intressanta skivstudior och skivmuseer. Största sevärdheten är naturligtvis Elvis Presleys Graceland där en rundtur ingår.

New York och Las Vegas
Vilken kombination! Ingen annan plats erbjuder lika mycket underhållning, shopping och nöjen som Las Vegas. Häftiga hotell, glittrande shower och oftast skönt väder. Arrive in style - limousinetransfer på ankomsten ingår!

New York och San Francisco
San Francisco är en av Amerikas bästa restaurangstäder, har shopping och nöjen av högsta klass och så naturligtvis sevärdheter av rang. Branta backar, vackra viktorianska hus, kabelspårvagnar, Alcatraz, jätteträd och Golden Gate.

New York och Miami Beach
Nöjesresan! Bo i södra Miami Beach. Nära till stranden, nära till shopping, nära till nöjen, nära till restauranger.

Tre storstäder - New York, Los Angeles och San Francisco
Den ultimata kombinationen! Upplev tre storstäder på 11 dagar. Avresor dagligen.

Först New York och sedan ett par dagar i populära Los Angeles. Därefter tre dagar i härliga San Francisco. Sightseeing med engelsk guide i Hollywood och San Francisco. Hemresa med SAS direktlinje.