KONTAKT BETALA TILL SWANSON'S OM SWANSON'S SITEMAP
New York weekendpaket
Inledning
• Flygresa
• Hotell
• Ankomsttransfer*
• Svensk färdledare de tre första dagarna
• Sightseeing

*Ankomsttransfer sker till Doubletree, Embassy, Metro, Skyline och Warwick. Resenärer till övriga hotell har transfer till Skyline/Embassy varifrån man får ta taxi (US$ 6-10).

Sightseeing
En omfattande sightseeing med svensk guide ingår i priset. Den utgår från Embassy eller Skyline och går normalt fredag förmiddag.

Avresor
De flesta torsdagar 29/3-31/10 och därefter 8/11, 15/11, 29/11 och 20/12. Välj mellan 5 dagar/3 nätter eller 6 dagar/4 nätter.

Det kan tyckas väl häftigt att resa så långt som till New York över en helg, men vi lovar att det kommer att bli en av de bästa resor ni gjort. En weekendresa till New York är faktiskt en ovanligt klok idé. Vill ni unna er något speciellt, fira, shoppa eller bara komma iväg en helg, så blir New York weekend en minnesvärd resa.

Resorna sker med SAS som flyger nonstop från både Stockholm och Köpenhamn. Svensk färdledare möter på flygplatsen och på ankomstransfern så väl som på sightseeingturen får ni värdefull information som hjälper er att få ut mesta möjliga. Hemresan sker framåt kvällen, så en stor del av hemresedagen är också i New York. Således hinner man med otroligt mycket på en helg. New York lever 24 timmar om dygnet och allt finns i överflöd.

Komplett weekend
Swanson´s erbjuder den kompletta weekenden. Tänk på att hos Swanson´s ingår transfer när ni ankommer, sightseeing och svensk färdledare. Dessutom har vi många lyxiga tillägg att välja mellan; limousinetransfer, helikopterturer, musikalbiljetter, restaurangbokningar med mera.

Prisvärd weekend
En New York weekend är faktiskt relativt billig. Våra paketpriser gör det förmånligt. Weekendresor är en av våra absoluta storsäljare!

Gruppweekend
Är ni några stycken som reser tillsammans, så kan Swanson´s hjälpa till att göra helgen ännu trevligare. Är ni minst 10 fullt betalande som reser tillsammans kan vi hjälpa till med restaurangbokningar på valfri restaurang, returtransfer med mera. Större grupper erhåller gruppriser.

Våra weekendpaket är olika i olika städer och innehållet kan variera beroende på säsong. Klicka på "Priser" till höger för information om weekendpaket till New York.