Kryssning i Karibien med MSC Seascape

Veckokryssning med helpension inkl dryckespaket, aktiviteter och underhållning

Gör sport- eller påsklovet 2024 till något alldeles extra och res på Kryssning i Karibien med MSC Seascape. Veckokryssningen tar oss till östra- alternativt västra Karibien.

I priset ingår helpension och hotellserviceavgifter, dessutom dryckespaket för alla i familjen! Ombord ingår dessutom mängder av aktiviteter och underhållning som fyller dagarna. Tillsammans med MSC Cruises erbjuder vi fantastiska låga familjepriser där barn och ungdom upp till 17 år kryssar för enastående priser.

Avgång 17/2 och 30/3 – östra Karibien
Veckokryssningen tar oss till Nassau på Bahamas, San Juan på Puerto Rico, Puerto Plata på Dominikanska Republiken och underbara Ocean Cay, Bahamas.

Avgång 24/2 och 23/3 – västra Karibien
Veckokryssningen tar oss till Ocho Rios på Jamaica, Grand Cayman, Cozumel i Mexico och underbara Ocean Cay, Bahamas.

Utomhusområden
Med sina 339 meter är MSC Seascape det längsta fartyget i flottan och erbjuder 13 000 kvm utomhusyta. Några utmärkande designdetaljer är Bridge of Sighs, en bro med glasgolv placerad vid den unika utkiksplatsen på däck 16, hela 22 meter ovanför Infinitypoolen. Fantastiska hissar med panoramautsikt, häftiga promenadstråk med glasgolv på vardera sida av fartygets strandpromenad.

Poolområdet
På däck 18 har huvudpoolen två olika djup så att gästerna kan välja mellan att simma eller att stå och hänga i poolen. Det nydesignade området inkluderar en 360-graders ö med en fontän i mitten, samt nya loungeområden vid poolen som är kopplade till vattenparken för att skapa ett större vattenmråde.

Restaurang & Buffé
Fartyget erbjuder elva matställen, tre huvudrestauranger, en dedikerad Aurea-restaurang, en Yacht Club-restaurang, buffé med 1169 platser och fem specialrestauranger inklusive Butcher’s Cut, Ocean Cay fiskrestaurang, HOLA! Tacos & Cantina, Kaito Teppanyaki och Sushi Bar.

Bar & Lounge
Det finns 20 distinkta specialbarer för alla tillfällen från dag till kväll, och erbjuder ett brett utbud av utomhuslokaler för att koppla av och njuta av havsutsikten, från Sky bar med en fantastisk utsikt över suckarnas bron till cocktailbaren i Chef’s Court och mycket mer.

Underhållning
Ombord på MSC Seascape finner du alla möjliga sorters nöjesanläggningar. Från teatern med sex helt nya shower, disco, casino och den interaktiva, flera våningar höga vattenparken. Dessutom finns en uppsjö av högteknologisk underhållning med innovativ teknologi som erbjuder gästerna ändlösa mängder av aktiviteter. Bland annat åkattraktionen ROBOTRON som erbjuder en adrenalinfylld åktur och är den första i sitt slag. Avnjut även den förhöjda och förbättrade upplevelsen i XD-biografVR 360° FlygsimulatorVR-Motorcyklar och Formula Racer VR-simulatorn.

ROBOTRON kombinerar den hisnande känslan i magen, som man får av en karusell och en personlig musikupplevelse, fast till havs. ROBOTRON är en toppmodern robotarm med tre sittplatser. Sittandes i ROBOTRONs säte flyger du 53 meter ovan havsytan och du ges en unik 360°-utsikt av horisonten, samtidigt som du avnjuter en adrenalinhöjande åktur i alla möjliga riktningar.

MSC Seascape invigdes 2022, är 339 meter långt och tar upp till 5 800 passagerare plus besättning.

Helpension erbjuds i buffé och huvudrestaurang  Helpension erbjuds i buffé och huvudrestaurang
Bekväma hytter  Bekväma hytter
Shower och aktiviteter för hela familjen  Shower och aktiviteter för hela familjen
Barn- och ungdomsklubbar  Barn- och ungdomsklubbar
Pooler & Gym  Pooler & Gym
Bahamas, Ocean Cay MSC Marine Reserve

Flyg ingår ej. Resan sker på egen hand och kryssningen säljs helt fristående och kan på så sätt byggas in i vilken resa som helst. Vi komponerar din resa efter dina önskemål, lägg till flygresa, hyrbil, hotellnätter innan kryssningen (minst två) och kanske fler nätter efter kryssningen.

Passar inte datumet eller du vill göra en egen kombination kontakta oss för prisförslag.

Avresor - Kryssning i Karibien med MSC Seascape

Visa alla avreseorter
Datum Reslängd Avreseort Pris Status

Datum

17 feb 2024

Reslängd

8 dagar/7 nätter

Avreseort

Miami till östra Karibien

Pris

9 750:-

Status

8+ platser

Datum

24 feb 2024

Reslängd

8 dagar/7 nätter

Avreseort

Miami till västra Karibien

Pris

9 750:-

Status

8+ platser

Datum

23 mar 2024

Reslängd

8 dagar/7 nätter

Avreseort

Miami till västra Karibien

Pris

8 750:-

Status

8+ platser

Datum

30 mar 2024

Reslängd

8 dagar/7 nätter

Avreseort

Miami till östra Karibien

Pris

9 790:-

Status

8+ platser

Bokningsformulär

Fyll i dina uppgifter för att skapa en bokningsförfrågan. Vi har just nu hög belastning och svarstiden kan bli längre än normalt men vi återkommer så fort vi kan. Observera att detta inte är en bokning.

1. Resa

Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Välj Avreseort
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Välj Avresedatum
Detta fält är inte ifyllt korrekt.

Antal resenärer

0
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
0
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
0
Detta fält är inte ifyllt korrekt.

Boende

Detta fält är inte ifyllt korrekt.