MSC Seashore vid Ocean Cay i Bahamas.

Kryssning i Karibien med MSC Seaside

Veckokryssning med helpension inkl dryckespaket, aktiviteter och underhållning

Gör höstlovet till något alldeles extra och res på Kryssning i Karibien med MSC Seaside. Veckokryssningen tar oss till underbara Ocean Cay, Bahamas och vidare till spännande stopp i Costa Maya och Cozumel i Mexico.

I priset ingår helpension och hotellserviceavgifter, dessutom dryckespaket för alla i familjen! Ombord ingår dessutom mängder av aktiviteter och underhållning som fyller dagarna. Tillsammans med MSC Cruises erbjuder vi fantastiska låga familjepriser där barn och ungdom upp till 17 år kryssar för enastående priser.

Promenaddäcket Waterfront Boardwalk är perfekt för en avkopplande promenad. Vid en punkt går den över till en skywalk i glas där du kan njuta av en häpnadsväckande utsikt över havet. På promenaddäcket finns ett stort utbud av restauranger, barer och andra platser där du kan koppla av.

Från den unika poolen på däck 16 har man en fantastisk havsutsikt. Här finns naturligtvis gott om plats att njuta av solen tack vare de innovativa solsängarna som är speciellt utformade för att gästerna ska komma ännu närmare poolen. För att komma ännu närmare havet medan man solbadar kan gästerna också sträcka ut sig vid den eleganta poolen i aktern på fartyget på däck 7. Och för en ännu mer fantastisk utsikt, ta en tur med en av de två panoramahissarna som går upp till översta däck.

Med nio härliga restauranger att välja mellan, inklusive fem sofistikerade specialitetsrestauranger, så är det lika varierat som utsökt att äta middag på MSC Seaside. För en perfekt aperitif innan middagen, en kvällsdrink eller förfriskning på dagen, så finns det ett urval av 19 eleganta barer och lounger, var och en med sin egen unika atmosfär.

Panoramagymmet ombord på MSC Seaside är utrustat med den senaste konditions- och styrketräningsutrustningen från Technogym®, och erbjuder ett brett utbud av fitnesspass och träningsprogram. Perfekt för alla som vill hålla sig i form under sin kryssning.

MSC Seaside invigdes 2017, är 320 meter långt och tar upp till 5 300 passagerare plus besättning.

Helpension erbjuds i buffé och huvudrestaurang  Helpension erbjuds i buffé och huvudrestaurang
Bekväma hytter  Bekväma hytter
Shower och aktiviteter för hela familjen  Shower och aktiviteter för hela familjen
Barn- och ungdomsklubbar  Barn- och ungdomsklubbar
Pooler & Gym  Pooler & Gym
Bahamas, Ocean Cay MSC Marine Reserve

Flyg ingår ej. Resan sker på egen hand och kryssningen säljs helt fristående och kan på så sätt byggas in i vilken resa som helst. Vi komponerar din resa efter dina önskemål, lägg till flygresa, hyrbil, hotellnätter innan kryssningen (minst två) och kanske fler nätter efter kryssningen.

Passar inte datumet eller du vill göra en egen kombination kontakta oss för prisförslag.

Avresor - Kryssning i Karibien med MSC Seaside

Visa alla avreseorter
Datum Reslängd Avreseort Pris Status

Datum

29 okt 2023

Reslängd

8 dagar/7 nätter

Avreseort

Port Canaveral

Pris

9 350:-

Status

8+ platser

Bokningsformulär

Fyll i dina uppgifter för att skapa en bokningsförfrågan. Vi har just nu hög belastning och svarstiden kan bli längre än normalt men vi återkommer så fort vi kan. Observera att detta inte är en bokning.

1. Resa

Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Välj Avreseort
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Välj Avresedatum
Detta fält är inte ifyllt korrekt.

Antal resenärer

0
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
0
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
0
Detta fält är inte ifyllt korrekt.

Boende

Detta fält är inte ifyllt korrekt.