Forsränning på Coloradofloden.

River rafting

Forsränning

River Rafting, forsränning på svenska, är oerhört populärt i Amerika och det finns turer på många platser. Det är riktigt nervpirrande, men ni vågar mer än ni tror och upplevelsen är också häftigare än ni tror.

Varför inte prova på en flerdagarstur med camping, vandringar och sagolika naturupplevelser? Man sover i tält eller under bar himmel, bra madrasser, utmärkta måltider och en upplevelse ni aldrig glömmer.

Tag-a-Long har arrangerat forsränning i Colorado i över 50 år. Turerna utgår från Moab och genom Swanson’s kan ni boka 2-, 3- och 4-dagarsturer på Coloradofloden genom Cataract Canyon i Canyonlands National Park. Alla turerna tillryggalägger lika långt på floden, cirka 150 kilometer.

Ju längre tid ni tar på er, desto mer sidoutflykter och vandringar hinner ni med. Utöver fantastiska naturscener och djurliv får ni en spännande resa genom ett 25-tal namngivna forsar med svårighetsgrader på 3-5.

Forsränning på Coloradofloden.

Vanliga frågor

Några utvalda frågor som vi får ibland.
Se fler vanliga frågor

Behöver man internationellt körkort i USA och Kanada?

Bokningsförfrågan

Fyll i dina uppgifter för att skapa en bokningsförfrågan. Vi kontaktar dig senast nästkommande vardag. Observera att detta inte är en bokning.

Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.