Bilpaket

Amerika är bilens förlovade land och det bästa sättet att upptäcka och uppleva landet är med bil. Amerika är känt för sina storstäder, men trots allt är det naturen, människorna och de små samhällena som är det riktiga Amerika. Det går inte bara att flyga runt och tro att man då upplevt detta vackra land.

Upplev Amerika med bil

Många resenärer hyr redan i dag bil för att ta sig runt i Amerika på egen hand, men resan kan göras ännu bättre utan att göra avkall på känslan av att resa på egen hand.

Drive America – på egen hand men välplanerat

Drive America innebär att ni köper en färdigplanerad rundtur avsedd för bilresenärer. Dagsetapperna är välanpassade, motellen förbokade och förbetalda och med er i bagaget har ni en omfattande färdmanual med mängder av information.

Bil och hotell/motell ingår

I Drive America-paketen ingår bilhyra inklusive alla nödvändiga försäkringar, obegränsad körsträcka, luftkonditionering och första tanken bensin. Dessutom är alla hotell/motell förbokade så man behöver inte bekymra sig om att hitta boende.

Omfattande färdmanual

I paketet ingår ett omfattande färdmanual med information om sevärdheter och attraktioner och om färdvägen. Du får tillgång till en personlig färdmanual i form av e-dokumentation via en länk där du kan printa ut denna i pappersform. Du kan även ladda ned färdmanualen via en app till din mobiltelefon. Materialet är skrivet på engelska. Det finns även ett journummer man kan ringa om man behöver assistans under resan. Det finns så oerhört mycket att se och uppleva och om man både planerar och reser själv är det lätt att missa en del.

Bilturer över hela Amerika

Intresset för Drive America har ökat enormt de senaste åren och Swanson’s erbjuder ett 35-tal turer med ett 10-tal startstäder. Reslängden varierar mellan 7 och 22 dagar. Du kan kombinera olika turer, eller boka ett Drive America-paket och sedan fortsätta på egen hand. På flera turer kan du också välja hotellstandard.

Kust till kust eller Route 66

Vi har bilpaket som tar dig hela vägen från New York till Kalifornien! Mest klassisk är förstås Route 66 från Chicago till Santa Monica, en rutt som fortfarande lockar många resenärer. Det finns även paket från norr till söder på östkusten och dess motsvarighet på västkusten, Pacific Coast Explorer.

Best of the West

Swanson’s satsar mycket på amerikanska västkusten. Än enklare med SAS direktflyg till både San Francisco och Los Angeles. Ett 15-tal olika turer som tar er till en fantastisk natur som är både omväxlande och dramatisk. Dessutom många trevliga och charmiga städer. Golden California och Best of the West är de mest sålda paketen.

Upptäck nordöstra Amerika

New England är fantastiskt vackert och har många charmiga små kuststäder och härliga semesterorter i bergen. Nästan var man än kör är landskapet vackert tilltalande och i många fall dessutom dramatiskt. Vi har turer i New England, men även i Capitol Region såväl som i Kanada. Du kan också bila hela vägen ner till Florida.

Bourbon, musik och dans

Kör i områden där Amerika har sina musikrötter, Nashville, Memphis, Tupelo eller till än mer genuina småorter. Besök whiskydestillerier i Kentucky och Tennessee. Upplev Amerikas näst största stat Texas med paketet Lone Star Trail.

Best of Florida

Florida är inte bara stränder, här finns mycket att uppleva. Florida Runt visar de största sevärdheterna. Lägg till extra dagar för bad i Miami Beach eller Fort Lauderdale och för nöjen i Orlando.

Bilpaket i Kanada och Alaska

Vi erbjuder flera spännande turer i det mäktiga Kanada. Här finns bl.a. en kombinationstur med New England och Kanadas östra del. På västsidan finns spännande turer i Kanadas vackra del av Klippiga Bergen.

För er som vill uppleva Amerikas verkliga ”Frontier” finns även bilpaket i Alaska.

Bokningsförfrågan

Fyll i dina uppgifter för att skapa en bokningsförfrågan. Vi återkommer så snart vi kan.

Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.

Ring oss

Telefon

0479 - 144 70

Måndag-fredag: 11.00-17.00 Lunchstängt 12.30-13.00
Dag före helgdag: 09.00-13.00

Besök Swanson's

Vi finns på Västra Storgatan 32 i Osby. För närvarande har vi begränsade öppettider. Du kan alltid nå oss via e-post. Vi rekommenderar förbokning av tid för personligt besök. Välkommen att kontakta oss.

Måndag-fredag: 11.00-16.30 Lunchstängt 12.30-13.00
Dag före helgdag: 09.00-12.30

 

Skicka e-post

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar på vardagar.

info@swansons.se