RCL Royal Caribbean fartyg i Labadee.

Kryssningar - kryssning är för alla

Västindien bjuder på fantastiska resmål. Njut av härliga badstränder, färgrikt folkliv, mayaruiner och exotiska miljöer. På en kryssning får du möjlighet att uppleva flera karibiska pärlor på en och samma semester - bekvämt, prisvärt och högklassig service!

Kryssning är för alla  |  Upplevelsen Planera din kryssning  |  Destinationer
Rederier och fartyg  | Kryssningspaket och reseförslag
Kampanjer just nuViktigt att veta

Kryssning är bekvämt

Packa bar upp resväskan en gång! Sen kan du ägna din dyrbara semestertid åt härligare saker. Som utflykter på spännande destinationer, lata eftermiddagar vid poolområdet eller adrenalinkickande upplevelser. Med du kopplar av med en läcker middag och en god natts sömn transporterar fartyget dig bekvämt vidare mot nästa destination.

Kryssning är prisvärt

Kryssning är förmånligaste sättet att resa i Västindien. Samtliga måltider, ett stort aktivitetsutbud och underhållning är inkluderat. Många öar i Västindien har en hög kostnadsnivå både vad gäller hotell och mat. Utöver bekvämligheten att ditt hotellrum ”flyter med”, kan du nu upptäcka exotiska öar, ha hög servicenivå och förstklassiga måltider till verkligt förmånligt pris.

Kryssning för alla

Det här är semesterformen som passar för alla. Föreställ dig ett flytande hotell med flera poolområden, ett dignande matutbud med varierande menyer som ger dig nya smaker varje dag, professionell underhållning och inte minst – nya platser att upptäcka varje dag.

 

Läs mer om destinationerna

Celebrity Cruises, Eclipse på St. Maarten.