Reseförsäkring

Oavsett om resan går till USA eller någon annanstans rekommenderas varje resenär att teckna en komplett och riktig reseförsäkring. Många hemförsäkringar och bankkort/kreditkort innefattar ett visst reseskydd, dock ofta ej helt komplett och/eller med självrisker. Kontrollera detta noga före avresa. Swanson's samarbetar med Europeiska ERV som är specialiserade på reseförsäkringar.

Europeiska ERV reseförsäkringar
Passar alla typer av privatresor; långa och korta, aktiva eller sol & bad, färdig paketresa eller en resa som du själv plockat ihop. Du anpassar smidigt din reseförsäkring efter hemförsäkringen. På så vis undviker du att bli dubbelförsäkrad samtidigt som du själv bestämmer hur starkt skydd du ska ha när du reser.

Om du har en hemförsäkring med reseskydd
Har du en hemförsäkring så innebär det att du redan har en bra bas. Så i stället för att dubbelförsäkra dig är det bättre att lägga pengarna på att stärka ditt skydd, exempelvis så att du får en ny resa om du skulle bli sjuk och inte kan göra det du hade tänkt på semestern.

Om du inte har en hemförsäkring med reseskydd
Om du inte har en hemförsäkring med reseskydd kan du köpa en reseförsäkring som är anpassad efter just dina behov. Du väljer antingen grundskyddet eller det utökade skyddet som bland annat innehåller skydd för ägodelar och förseningsersättning.

Ring oss

Telefon

0479 - 144 70

Måndag-fredag: 11.00-17.00 Lunchstängt 12.30-13.00
Dag före helgdag: 09.00-13.00

Besök Swanson's

Vi finns på Västra Storgatan 32 i Osby. För närvarande har vi begränsade öppettider. Du kan alltid nå oss via e-post. Vi rekommenderar förbokning av tid för personligt besök. Välkommen att kontakta oss.

Måndag-fredag: 11.00-16.30 Lunchstängt 12.30-13.00
Dag före helgdag: 09.00-12.30

 

Skicka e-post

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar på vardagar.

info@swansons.se