Paketresor

Med lång erfarenhet erbjuder Swanson's ett omfattande utbud av paketresor till Amerika utifrån dina behov. Tusentals resenärer till USA och Kanada utnyttjar varje år dessa förmånliga paket. Lägg till fler hotell, inrikesflyg, hyrbil, husbil, motorcykel, tåg, kryssning, hjulångare, forsränning, björnsafari, musikalbiljetter med mera och få en egen skräddarsydd resa.

Uppskattade paketresor sedan 1980

Vi arrangerar enkla startpaket till ett 15-tal städer i Amerika och Kanada. Dessa paket innebär att du köper flyget och en, två eller tre hotellnätter till ett fördelaktigt paketpris.

Enkla startpaket – flyg och hotell

Enkla startpaket är i första hand tänkt för den som flyger till en stad för att nästa dag resa vidare med till exempel bil eller husbil och därför vill vila ut en natt innan ni fortsätter. Paketen ger er också tid att se er om i respektive stad innan ni reser vidare.

Ofta erbjuder vi enkla startpaket även på flygplatshotell. Detta är bekvämt och som regel har flygplatshotellen gratis transfer och dessutom finns biluthyrningsfirmorna vid flygplatsen. Således är det bekvämt och enkelt att hämta ut bilen nästa morgon.

Till en del destinationer finns enkla startpaket som inkluderar flyg, en hotellövernattning och en veckas bilhyra, allt till ett förmånligt paketpris.

Kompletta startpaket – flyg, hotell, transfer, guide och ibland sightseeing

Till en del storstäder kan vi vissa datum erbjuda kompletta startpaket. Den kanske viktigaste anledningen till att köpa ett komplett startpaket är den trygghet det innebär att bli mött av en svensk färdledare.

Svensk telefonservice

Bokar du ett komplett startpaket till Nordamerika kan vi erbjuda en unik service med möjlighet att kontakta svensk färdledare i Amerika om problem skulle uppstå. Servicen finns i hela Amerika året runt förutom i augusti månad.

Weekendpaket

Kan man verkligen resa till Amerika över en helg? Blir man inte uttröttad? Faktum är att man hinner med nästan lika mycket på en långhelg som på en vecka eftersom man orkar hålla ett högt tempo.

Man är inte borta så länge att man behöver känna av tidsskillnaden. Tack vare att man reser med tiden landar man samma eftermiddag som man reste och när man kommer fram är det bara att kasta sig över alla sevärdheter, museer, restauranger, underhållning, sportevenemang, shopping med mera.

Våra weekendpaket är olika i olika städer och innehållet kan variera beroende på säsong.

Veckopaket

Våra veckopaket ger er möjlighet att uppleva mer sevärdheter, nöjen, shopping och restaurangbesök. För att överhuvudtaget ge storstäder som till exempel New York och San Francisco en chans att visa upp lite mer, räcker det förstås inte med några dagar.

Veckopaketen finns till en mängd olika destinationer och paketen kan även förlängas och kombinationsmöjligheterna är många. Man kan kombinera olika paket eller starta med ett veckopaket för att sedan göra helt individuella tillägg.

Swanson’s erbjuder veckopaket som inkluderar flyg och hotell, men även bilhyra, sightseeingturer etc.

Våra veckopaket är olika på olika destinationer och innehållet kan variera beroende på säsong.

Bokningsförfrågan

Fyll i dina uppgifter för att skapa en bokningsförfrågan. Vi kontaktar dig senast nästkommande vardag. Observera att detta inte är en bokning.

Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.

Ring oss

Telefon

0479 - 144 70

Måndag-fredag: 12.30-17.00
Dag före röd dag: 09.00-13.00

Besök Swanson's

Vi finns på Västra Storgatan 32 i Osby.

Måndag-fredag: 12.30-17.00
Dag före röd dag: 09.00-13.00

Skicka e-post

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar på vardagar.

info@swansons.se