Grupp- & Konferensresor

Swanson's arrangerar årligen många gruppresor till USA som studieresor, konferensresor och incentive. Gruppstorleken varierar mellan 10-400 personer. Vi skräddarsyr resor allt efter önskemål oavsett vilken typ av resa eller vilken standard ni önskar. Ofta är destinationen och miljön mycket viktig för resultatet av studieresan eller konferensresan och med kvalificerad hjälp kan resan bli en mycket lyckad investering.

Kvalificerad planering

Vi har goda kunskaper och stor lokalkännedom och kan komma med många tips och förslag på allt från destination till hotell, restauranger och aktiviteter. Vi har kontor och egen personal i USA.

Kvalificerad reseassistans
Vi kan också erbjuda kvalificerad reseledarservice, inte bara på platserna ovan, utan vart resan än går. Ofta är det en mycket lönsam investering att låta en kunnig reseledare följa med som tar hand om alla praktiska detaljer och hjälper till med kunskaper och arrangemang.

Prisvärda arrangemang
Swanson’s har arrangerat resor till Amerika i över 40 år och tack vare vårt stora ordinarie Amerikaprogram kan vi erbjuda mycket fördelaktiga arrangemang även för Grupp- & Konferensresor. Vi är ju redan stora kunder hos flygbolag, bussbolag och hotell.

Kontakta Swanson’s
Planerar ni en Grupp- & Konferensresa till Amerika, kontakta Swanson’s, telefon 0479-144 35, för hjälp och prisuppgifter.

Bokningsförfrågan

Fyll i dina uppgifter för att skapa en bokningsförfrågan. Vi återkommer så snart vi kan.

Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.

Ring oss

Telefon

0479 - 144 70

Måndag-fredag: 11.00-17.00 Lunchstängt 12.30-13.00
Dag före helgdag: 09.00-13.00

Besök Swanson's

Vi finns på Västra Storgatan 32 i Osby. För närvarande har vi begränsade öppettider. Du kan alltid nå oss via e-post. Vi rekommenderar förbokning av tid för personligt besök. Välkommen att kontakta oss.

Måndag-fredag: 11.00-16.30 Lunchstängt 12.30-13.00
Dag före helgdag: 09.00-12.30

 

Skicka e-post

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar på vardagar.

info@swansons.se