Rundresor med svensk reseledare

Swanson's erbjuder ett mycket omfattande utbud av guidade rundresor till USA och Kanada. Rundresor är vår specialitet. Välkomponerade resrutter, kvalificerade svenska reseledare och på de flesta orterna utmärkt hotellstandard ger er upplevelser av högsta klass.

Liten ansträngning - många upplevelser

På rundresor får man en bättre helhetsbild samtidigt som det är ett mycket effektivt sätt att resa. Allt är klart, man behöver aldrig fundera på var man ska bo, inte ägna tid åt att söka hotell och kanske misslyckas med valet, inte fundera på hur man tar sig till och från flygplatserna, vilka sevärdheter det finns etc. Allt är klart men ändå, och kanske just därför, finns det tid och möjlighet att själv utforska vidare.

Dessutom finns svensk reseledare, inte bara som en fördel för att man kanske inte behärskar språket utan reseledaren vet också vilka sevärdheter som finns. Mycket får man se på sightseeingturerna som ingår men det finns också mycket man kan uppleva på egen hand.

Viktigt är dock att resenären själv bestämmer hur mycket gruppresa det ska bli. Man behöver inte följa med på alla sightseeingturerna och alla extra arrangemang utan man kan inom ramen för transporterna själv utnyttja sin tid. Men arrangemangen och assistansen finns där.

Rundresor är prisvärda!

Det är lätt att låta sig luras av låga flygpriser och tycka att merkostnaden för en rundresa är hög. Sanningen är dock att rundresor är mycket prisvärda och de flesta resenärer är förvånade över allt man får se och uppleva.

I priserna ingår alla resor, hotell, transporter, transfer till och från flygplatserna, de flesta sightseeingturer med mera. Även dricks och bagageavgifter ingår. Allt detta är kostnader som annars kan bli stora. Som regel ingår ej måltider. Kanske viktigast av allt är förstås att ni blir guidade av kvalificerad svensktalande reseledare.

Vem passar på en rundresa?

I princip passar alla till att resa på en rundresa. Vill man uppleva mycket är en välplanerad rundresa det mest effektiva. Vill man resa bekvämt är det skönt med en resa där alla transporter, sightseeingturer etc. är klara från början. Är man kunskapstörstig finns alltid en kunnig reseledare med på en rundresa. Är man inte så duktig på språk är det skönt och tryggt med svensktalande färdledning. Vill man uppleva ett tvärsnitt av ett land ger rundresan både bredd och djup.

Kvalitet och trygghet

En rundresa från Swanson’s vilar på kvalitet. I över 40 år har vi arrangerat rundresor till Amerika. För de flesta är en rundresa en stor investering vad gäller pengar, tid och förväntningar. Det är därför naturligt att resenärerna kräver en specialist på ett så omfattande arrangemang, och Swanson’s är specialist på just guidade rundresor.

Välplanerade resrutter

En annan fördel är att man vet att det är utprovade resrutter. För varje rundresa har vi gjort ett urval bland alla tänkbara sevärdheter som vi med vår erfarenhet och feedback från tidigare resenärer tycker blir den bästa kombinationen.

Helhetsintryck

Detta är ett annat nyckelord för oss. Vi försöker alltid visa lite mer. Vi har inte bara valt de lättillgängligaste resmålen. Det ingår alltid en bussresa i våra rundresor så vi kan uppleva de oändliga vidderna, de fantastiska naturscenerierna och småstäderna.

Hög hotellstandard

Alla Swanson’s hotell är handplockade med tanke på standard och läge, såväl som atmosfär. Det ska vara ett New York-hotell i New York, i Grand Canyon ett rustikt hotell och i New Orleans ett med sydstatsatmosfär. De ska också ligga rätt, centralt i storstäderna och nära stranden om det är ett avkopplingsstopp. Det förekommer dock att vi bor på enklare motell på vissa orter.

Svenska reseledare

Alla våra reseledare är svenskar som vet vad svenska resenärer har för önskemål. Våra reseledare är inte bara ”berättare” och förmedlare av information. De finns tillgängliga om något problem skulle uppstå, till exempel om bagage försvunnit eller vid sjukdom. Vi får mängder av brev från resenärer där våra reseledare prisas och får beröm för att vara de bästa man träffat på.

Sightseeingturer

I rundresorna ingår de flesta sightseeingturerna redan i grundpriset. Dessa guidas på svenska. Det är rejäla turer som ger en övergripande bild av resmålet. Reser man på egen hand missar man ofta sightseeingen och ser bara några sevärdheter.

Bagageservice och dricks

Det är mycket pengar som går till bagageservice och dricks. Allt detta ingår i rundresornas pris och vi har bagageservice på hotell och flygplatser. Dock är det ändå kutym att varje passagerare ger dricks till en busschaufför som kört i flera dagar.

Måltider

Måltider ingår som regel ej i rundresorna. Detta innebär inte att resenären annars äter på egen hand. Vi arrangerar flera tilläggsmåltider. Detta dels för att hålla samman gruppen och dels för att ge alla en möjlighet att besöka en för platsen typisk restaurang. Alla tilläggsmåltider är frivilliga och man deltager om man önskar. När vi ej arrangerar gemensamma middagar anvisas lämpliga ställen.

Stor flexibilitet

Hos Swanson’s kan de flesta rundresor förlängas. Ni kan passa på att se mer, hälsa på släktingar, förlänga semestern med ett par avkopplingsdagar med mera. På vissa turer har vi färdiga tilläggspaket.

Swanson’s erbjuder

– Utmärkta hotell/motell*
– Svenska reseledare
– Reguljärflyg
– Alltid någon bussresa
– De flesta utflykter ingår
– De flesta resor kan förlängas

*Vissa orter på till exempel Vägen Västerut och på landsbygden i Kanada har övernattningar på enklare motell.

Ring oss

Telefon

0479 - 144 70

Måndag-fredag: 11.00-17.00 Lunchstängt 12.30-13.00
Dag före helgdag: 09.00-13.00

Besök Swanson's

Vi finns på Västra Storgatan 32 i Osby. För närvarande har vi begränsade öppettider. Du kan alltid nå oss via e-post. Vi rekommenderar förbokning av tid för personligt besök. Välkommen att kontakta oss.

Måndag-fredag: 11.00-16.30 Lunchstängt 12.30-13.00
Dag före helgdag: 09.00-12.30

 

Skicka e-post

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar på vardagar.

info@swansons.se