Skräddarsydda resor

Det är mycket fördelaktigt att åka på en färdigarrangerad resa, men många vill resa på egen hand och USA är sannolikt ett av de mest lättillgängliga länderna. Det är mycket lätt att ta sig fram, kommunikationerna är utmärkta, det finns gott om hotell och motell, mängder av matställen, fantastiska sevärdheter och amerikanerna är ett mycket vänligt och tillmötesgående folk.

Skräddarsy din resa från grunden

Många resenärer har drömmar om allt man vill besöka och det kan vara en spännande utmaning att planera sin egen resa. Det är dock inte alltid så lätt att planera den mest ekonomiska rutten, välja rätt hotell eller göra de rätta avväganden om lagom långa resetapper. Låt därför våra resekonsulter komma med tips och råd och hjälpa dig boka resan.

Köp det mesta i Sverige

Det är viktigt att man planerar sin resa åtminstone i grova drag redan i Sverige. Nästan alla delar av resan är billigare om man köper dem i Sverige. Detta gäller nästan undantagslöst inrikesflyg, förutom ett och annat priskrig på lokala sträckor, där det också gäller att få fram den rätta kombinationen mellan atlantflyg och inrikesflyg rent biljettmässigt.

Bilhyror är också nästan alltid betydligt billigare att köpa i Sverige, framför allt då man som regel då får obegränsad körsträcka. Vi kan erbjuda kompletta bilpriser inklusive skatter och nödvändiga försäkringar.

De flesta hotell och motell är också billigare att köpa i Sverige, detta gäller framför allt i storstäder och turistcentra där det också gäller att försäkra sig om plats överhuvudtaget. Det är också skönt att ha hotell bokat i förväg och därmed slippa att leta hotell, och kanske också hamna på hotell av både sämre läge och i annan prisklass mot vad man tänkt sig.

Boka i god tid

Även amerikanerna själva reser betydligt mer. Det är därför mycket viktigt att boka i god tid. Det gäller även flygresan över Atlanten där det de senaste åren har varit mycket hög beläggning. I många storstäder och turistcentra är det svårt med hotellrum, till exempel i New York är det långa tider fullbokat flera månader i förväg.

Det är därför än mer viktigt att planera sin resa i grova drag och boka i god tid. Genom att boka i Sverige får ni som regel de mest fördelaktiga priserna och dessutom försäkrar ni er om plats.

Du bestämmer – vi skräddarsyr

Med all information som finns på vår hemsida och i Swanson’s katalog bör ni komma en god bit på vägen. Sedan vänder ni er till våra resekonsulter för att få ytterligare hjälp med både planering och bokning.

Res på egen hand

Bil

Flyg

Grand Canyon med flyg

Hotell

Husbil

Nationalparker

Rancher

Forsränning

Tåg i Kanada

Tåg i USA

Bokningsförfrågan

Fyll i dina uppgifter för att skapa en bokningsförfrågan. Vi återkommer så snart vi kan.

Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.

Ring oss

Telefon

0479 - 144 70

Måndag-fredag: 11.00-17.00 Lunchstängt 12.30-13.00
Dag före helgdag: 09.00-13.00

Besök Swanson's

Vi finns på Västra Storgatan 32 i Osby. För närvarande har vi begränsade öppettider. Du kan alltid nå oss via e-post. Vi rekommenderar förbokning av tid för personligt besök. Välkommen att kontakta oss.

Måndag-fredag: 11.00-16.30 Lunchstängt 12.30-13.00
Dag före helgdag: 09.00-12.30

 

Skicka e-post

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar på vardagar.

info@swansons.se