White Stallion Ranch i Tucson.

Rancher

Bo på ranch

Finns det något mer uramerikanskt än en riktig western-ranch?

Atmosfären finns här och ändå erbjuds inkvartering av god standard. På ranchen händer det alltid något och man blir väl omhändertagen, så även om det är första gången man rider blir man snabbt en cowboy. Alla måltider ingår och det är inte vilka måltider som helst. Riktig amerikansk västernfrukost. Stora stekar, picknickar, BBQ med västernmusik och mycket annat.

Rancher i USA kan vara väldigt olika och man har själv ofta en föreställning om vad ranchbesöket ska ge. Swanson’s erbjuder två olika typer.

Resort Ranches
Inkvartering av förstaklass. Aktiviteter inte bara i form av ranchupplevelser, utan här finns också tennisbana med mera och anläggningarna är lite större.

Working Ranches
Den mest genuina formen av gästrancher. Här finns inte bara hästar utan som regel också mycket boskap och man deltar i arbetet. Standarden kan variera mellan enkel och medelgod.

 

Tanque Verde Ranch, Tucson, Arizona

Tanque Verde ranch är en ranchresort med 76 rum. Belägen på 900 meters höjd i ett typiskt Arizonalandskap, kaktusar runt omkring och taggiga bergskedjor i fonden. Den riktiga västernatmosfären finns här och ändå erbjuds inkvartering av hög standard. Alla rum har luftkonditionering, bad och toalett. På ranchen finns pool, jacuzzi, bastu, spa, tennisbanor med mera.

Alla aktiviteter och måltider ingår i priset. Alla aktiviteter sker ej dagligen. Flera olika ridturer erbjuds, till exempel frukosttur, heldagstur, övernattningstur, bergstur och rodeo för den våghalsige. Mountainbike-turer, fiske och naturcenter.

White Stallion Ranch, Tucson, Arizona

White Stallion ranch är en working cattle ranch och är belägen cirka 3 mil från Tucson i Arizona. De 41 rummen håller hög standard och är smakfullt dekorerade i traditionell västernstil med mexikanska inslag, badrum och luftkonditionering i alla rum. Pool finns.

Både för nybörjare och erfarna ryttare finns här ett varierande utbud av ridturer. Dessutom aktiviteter som till exempel guidade vandringar, boskapsmärkning, tennis, spa, gym, bastu, massage, basket, biljard och volleyboll. Golfbana finns cirka 10 minuters bilfärd iväg. Kvällsaktiviteter flera dagar i veckan med till exempel cowboy barbeque, sing alongs och rodeo (oftast på lördagar).

Sylvan Dale Guest Ranch, Colorado

Sylvan Dale Guest Ranch är belägen cirka 1 timme norr om Denver, en working ranch som är lätt att nå. Avslappnad miljö med rustikt boende. Helpension och ranchaktiviteter såsom ridturer och lektioner i westernridning ingår. Hiking, fiske, lerduveskytte och campfires. Tennisbana och uppvärmd utomhuspool. Mot tillägg möjlighet till forsränning, flugfiske och privata ridlektioner.

Latigo Guest Ranch, Colorado

Latigo Guest Ranch är en ranchresort där du kan njuta av utsökt mat, naturupplevelser med spektakulär utsikt och ett brett utbud av aktiviteter. Över 300 km av ridspår. Du kan välja att fylla din dag med ridning, flugfiske, mountainbike, vandringar, skytte, forsränning och mer. En all inclusive-semester med moderna gourmeträtter och gästfriheten på en familjeägd ranch. Belägen cirka 3 timmar från Denver på en bergssluttning med härlig utsikt.

Läs mer om destinationerna

Tanque Verde Ranch, Tucson, Arizona.

Bokningsförfrågan

Fyll i dina uppgifter för att skapa en bokningsförfrågan. Vi återkommer så snart vi kan.

Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.

Vilken standard på hotell?

Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.