Celebrity Beyond.

Kryssningar - rederier och fartyg

Royal Caribbean - Celebrity Cruises - MSC Cruises - NCL

Vi erbjuder kryssningar med Royal Caribbean, Celebrity Cruises, MSC Cruises och Norwegian Cruise Line (NCL). Kännetecknande för alla våra rederier är att deras fartyg håller hög klass.

Kryssning är för alla Upplevelsen Planera din kryssning  |  Destinationer
Rederier och fartyg  | Kryssningspaket och reseförslag
Kampanjer just nuViktigt att veta

Royal Caribbean International (RCI)

Världens mest innovativa rederi Royal Caribbean erbjuder kryssningar över nästan hela världen. Välj mellan 26 fartyg med en mängd faciliteter och aktiviteter och hög klass på mat och underhållning och det snabbaste wifi-nätverket till havs. Fartygen är som flytande hotellresorts som passar alla målgrupper – perfekt för generationsresan.

Vad sägs om att surfa på riktiga vågor, kasta dig ut i en linbana nio däck över marken eller testa att vara tyngdlös i en fallskärmssimulator? Faciliteterna varierar mellan fartygen men du kan räkna med unika upplevelser. Poolområdena är stora med gott om plats oavsett om du vill ha avkoppling eller aktiviteter. Några områden är avsedda endast för vuxna gäster med åldersgräns 16 år.

I flottan ingår väldens största kryssningsfartyg, Wonder of the Seas. 18 däck maxat med upplevelser i forsande vattenrutschkanor, nervkittlande zipline, nio däck ovanför mark, Laser Tag arena, ishall och mycket, mycket mer. Men lugn – vill du ha ro och avkoppling så finns det också! Slå dig ner på en parkbänk och koppla av med en kaffe och en bra bok i Central Park med 12 000 växter och träd under bar himmel. Här finns butiker, restauranger, kafé och barer.

I januari 2024 sjösätts Icon of the Seas som kommer att vara del av en helt ny fartygklass som utlovar ikoniska semesterögonblick för hela familjen. Bland annat kommer det att finns ett helt nytt område med fokus på familjen laddat med restauranger, lekmöjligheter och poolområden. Ombord finns även den största vattenparken till havs, rederiets första Swim Up bar och en helt ny svitupplevelse i ”The Suite Neighbourhood”. Det här blir en semesterupplevelse utöver det vanliga!

Läs mer i Royal Caribbean online-katalog.

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises ikoniska ”X” står för en flotta med 15 prisbelönta fartyg som omdefinierar lyxkryssningar med en modern, elegant design och boende, samt moderna mat-, spa- och underhållningsupplevelser. Detta kombineras med ett rikt kulturellt och varierat urval av destinationsupplevelser samt välkomnande, personlig service.

Fartygen kryssar alla sju kontinenter och besöker nästan 300 olika destinationer i mer än 70 länder. Celebrity Cruises är ett av fem kryssningsbrands inom det globala företaget Royal Caribbean Group.

Läs mer i Celebrity Cruises online-katalog.

MSC Cruises

MSC Cruises är världens största privatägda kryssningsrederi. Rederiet erbjuder kryssningar till bland annat Medelhavet, Karibien, Antillerna, Nordamerika, Emiraterna, Asien, Sydamerika, Röda Havet och norra Europa, i detta nu består MSC Cruises flotta av 22 fartyg.
December 2019 öppnade MSC Cruises upp portarna till sin egna privata paradisö i Bahamas; Ocean Cay MSC Marine Reserve som går att nå via kryssningar från Miami, Port Canaveral och New York. Rederiet erbjuder kryssningar i Karibien året om, från och med april 2023 är New York en permanent avresehamn, härifrån kan ni kryssa till Karibien, Bermuda samt USAs och Kanadas östkust. Som ett familjeägt företag är familjen något MSC Cruises värdesätter och erbjuder därefter alltid låga barnpriser.

Läs mer i MSC Cruises online-katalog.

Bahamas, Ocean Cay MSC Marine Reserve

Norwegian Cruise Line

NCL är ett välkänt rederi med ett eget kryssningskoncept som kallas Freestyle Cruising. Konceptet innebär att du bestämmer det mesta själv. Du väljer själv när och i vilken restaurang du vill äta, inga tider att passa och inget krav på att klä upp dig om du inte vill.

I grundpriset ingår alla måltider. Mot pristillägg finns ”Free at Sea” där man får 4 tillval: Premiumdryckespaket, Internetpaket, Speciality Dining, utflyktsrabatt och på utvalda kryssningar även familjerabatt. Ombord och på land finns ett stort utbud av aktiviteter och utflykter att välja bland. Du bestämmer själv hur aktiv eller avslappnad din semester ska vara.

Norwegian Cruise Line har 19 moderna fartyg i sin flotta och kan erbjuda både en intimare kryssning för upp till 2 000 passagerare eller större skepp för den som vill ha oändliga möjligheter av aktiviteter och möjligheter ombord. Det senaste tillskottet är Norwegian Prima, sjösatt hösten 2022. Fartyget har en kapacitet på drygt 3 000 gäster och kommer framför allt att segla norra Europa och Karibien. Prima är en ny skeppsklass som erbjuder mer utrymme per gäst är något annat skepp både utomhus och inomhus. Ombord finns bland annat mängder av olika valmöjligheter att äta mat från hela världen bland annat i Indulge Foodhall som erbjuder 11 olika kök, barer, Starbucks och lounger, go-cart, vattenrutschbanor och den snabbaste dry-sliden till havs, fitnesscenter, spa, teater med shower, dansställen, Galaxy Pavillion med virtual reality spel samt massor av andra aktiviteter.

”The Haven” är ett privat, luxuöst område för den kräsne kryssaren.

Läs mer i Norwegian Cruise Line online-katalog.

Celebrity Beyond.