Swanson's Sveriges bästa specialistresearrangör 2020

Utmärkelsen delades ut på Grand Travel Award, resebranschens Oscarsutdelning, på Grand Hotel i Stockholm inför ca 600 personer, arrangerat av tidningen Travel News.

En jury nominerar ett antal företag i respektive kategori och sedan får resebranschen betygsätta varje nominerad genom en omröstning över hela landet.

– Vi är oerhört glada, stolta och väldigt tacksamma för utmärkelsen. Vi ser det som ett bevis på att kvalité, kunskap och personlig service värdesätts och att vår engagerade personal uppskattas, säger Tommy Swanson, VD och grundare.

Här delar av juryns motivering:
Det borde inte att gå att driva en liten specialistresebyrå i mörkaste Skåne långt från allfartsvägar och pulserande stadskärnor. Men det går alldeles utmärkt, för Swanson’s Travel kan det stora landet i väster bättre än någon annan. För fakta är: alla i Sverige ska någon gång i livet besöka Amerika och se det vi sett på bio i verkligheten. Då finns det ingen bättre i världen att hålla i handen än Swanson’s Travel. Och har man väl börjat med något fantastiskt, varför sluta?”

 

Grand Travel Award 2020.