Palm Springs – en oas i öknen

9 november 2019 · Restaurangtips, Restips, Sol & Bad

La Quinta Resort & Club i Palm Springs, Kalifornien.

Cirka 2,5 timmars körväg från Los Angeles ligger Palm Springs, som är som en oas i öknen. Resorter och golfbanor finns i mängder. Klimatet är varmt och torrt, i alla fall merparten av året.

Förutom sol, golf och poolhäng finns det många trevliga matställen här. Ett ställe som ligger lite ”off”, men är sååå värt ett besök, är Grill-A-Burger. Ni som har sett tv-programmet ”Diners, Drive-In and Dives” med Guy Fieri har kanske sett när han är på Grill-A-Burger och mumsar i sig fantastiskt goda hamburgare. Det finns alla olika typer av burgare, till exempel turkey burgers med asiatiska influenser eller tonfiskburgare med hawaiiansk touch. Så klart finns den ”vanliga” hamburgaren här också. Ett tips är att välja varsin burgare och dela på pommes – stooora pommes-portioner.

På tal om stora portioner – ett besök på Monster Shakes kan absolut rekommenderas då! Kanske inte direkt efter ett besök på Grill-A-Burger, men någon gång när ni är i Palm Springs så bör man åka hit! Förbered dig på en milkshake utöver det vanliga! Exempelvis finns det en med en hel browniebit på toppen och det finns även en med en hel tårtbit på. Både sevärt och ”ätvärt”.

Storyn skrevs av

Johanna

Resekonsult, Swanson's Travel