Thriller Speedboat – Fartfyllt båtäventyr i Miami!

15 april 2021 · Sol & Bad, Storstad

Thriller speedboat i Miami, Florida.

Thriller Miami Speedboat är en höghastighetsbåt som tar dig med på ett härligt fartfyllt äventyr och ger dig en ultimat sightseeingupplevelse i bästa "Miami Vice Style"!

De flesta av oss förknippar såklart Miami med sol och bad. Men efter en stund på stranden eller vid poolen kan det faktiskt kännas ganska skönt att få sträcka på benen och upptäcka denna härliga stad som verkligen har mycket att erbjuda.

Vi hade begränsat med tid och valde därför att ta en Uber till Biscayne Bay som ligger i Downtown Miami. Har du gott om tid kan jag tipsa om att ta en ”Big Bus”. Ett enkelt och härligt sätt att utforska staden och samtidigt kunna göra en massa andra roliga stopp längs vägen. Hoppa i så fall av vid Bayfront Park Stop!

Vi köpte aldrig biljetter i förväg utan chansade på att det fanns lediga tider. Dagens första avgång är vid 11-tiden och sedan varje hel timme ända fram till kvällen. På helgerna finns i regel avgångar varje halvtimme. Skulle det vara lite väntetid är det inga problem att sysselsätta sig. Bayfront Marketplace är ett utomhus-shoppingcenter där du lätt kan spendera några timmar. Området sjuder av härlig och mysig atmosfär, direkt intill vattnet med många restauranger, barer och kaféer. Strosa runt en stund och titta på båtarna och allt folkliv här!

Turen med katamaranen varar cirka 45 minuter. Vi passerar bl.a. US Coast Guard Station, Flagler Monument Island, Venetian Island, Star Island, South Point Park, Fisher Island och South Beach Art Deco District. Guiden berättar inlevelsefullt om kändisarnas lyxiga mångmiljonvillor som ligger på rad här. Kaptenen speedar upp farten lite extra i slutet av turen samtidigt som Miami Vice-introt spelas i högtalarna och vi njuter av den otroliga utsikten över Miamis spektakulära horisont!

Jag rekommenderar verkligen denna båttur, riktigt häftigt. Ett härligt minne från din Miami-vistelse!

Storyn skrevs av

Swanson's personal, Paula.

Paula B.