Walt Disney World Resort

Disney’s Magic Kingdom Park. Disney’s första park med över 40 attraktioner med alla kända seriefigurer. Äventyrslandet, Fantasilandet, Framtidslandet och parader. Tänk  dig själv en plats där alla de tecknade seriestjärnorna dansar fram: Kalle Anka, Långben, Pluto och Musse Pigg! En plats med spännande äventyr bakom varje hörn. En plats som du trott bara existerat i drömmar… eller på Magic Kingdom.

Nästa stopp blir EPCOT, där dagens nationer och upptäckterna i morgon leder dig på en fantasiresa genom tid och rymd. Disney’s framtidsversion där inget är omöjligt. EPCOT är uppbyggt för att lära och uppleva teknik och utveckling, t.ex. Spaceship Earth. Mission Space är en simulerad resa ut i rymden. I World Showcase har flera länder byggt egna paviljonger där man visar det bästa från sitt land och med många restauranger.

På Disney’s Hollywood Studios, är filmens värld verklighet. Tag en tur bakom kameran och kulisserna i filmens värld med många kända miljöer eller följ med till Catastrophe Canyon där massor av överraskningar väntar. Twilight Zone Tower of Terror är inte något för den hjärtsvage. Även Lights motors action stunt show, Indiana Jones Stunt Show och vänligare tecknade filmäventyr.

Disney’s fjärde park är Animal Kingdom. En annorlunda och spännande djurpark. På Kilimanjaros safaritur färdas man genom Afrikas djungel och savanner omgiven av mängder av djur. I Dinoland USA förflyttas vi 65 miljoner år tillbaka till dinosaurernas tid.

Disney World i Orlando, Florida.