Utsikt från Empire State Building i New York.

New York Startpaket

City & Weekendpaket, reslängd 5 dagar/3 nätter

Swanson's lanserade Startpaket för 40 år sedan och det är utan tvekan ett av våra mest sålda arrangemang.

USA är ett väldigt stort land med mängder av sevärdheter och upplevelser. Oavsett vart ni skall i USA lockar New York som resmål och ofta blir staden första anhalten. Det kan därför vara skönt att ha allt bokat och klart redan hemifrån, dvs inte bara flyg och hotell, utan även ankomsttransfer och sightseeing. Tänk på att i många fall kostar flygbiljetten inte något extra för att man gör ett stopp i New York på vägen till ert huvudresmål. Med Swanson’s kan ni dessutom välja hemresa från ett stort antal städer.

Avresa kan ske valfri dag. Startpaketen innehåller tre nätter i New York men ni kan boka valfritt antal hotellnätter.

• Flygresa
• Hotell
• Ankomsttransfer
• Sightseeing

Flyg

Du kan välja flyg mellan SAS, Lufthansa, British Airways eller Icelandair. SAS flyger nonstop från både Stockholm och Köpenhamn. Med SAS kan du också uppgradera till SAS Plus för ett fördelaktigt tillägg, från cirka 2 000:- per väg. Du får då bl.a. bättre stol, mer benutrymme, luftigare kabin, två bagage, val av måltid, fria drycker, fri förseating och tillgång till lounger och Fast Track i Skandinavien samt i New York. För att få de fördelaktigaste priserna måste man boka i god tid. Vi kan även erbjuda business class.

Hotell

Swanson’s erbjuder hotell i olika standard och prisklass. Hotell finns i också i olika områden beroende på vad du vill vara nära. Alla ligger förstås på Manhattan.

Ankomsttransfer

Ankomsttransfer kan bokas så länge som flyg och hotell är bokat via Swanson’s. Transfern sker med minibuss (ej guide). Varför inte lyxa till det och boka privat limousinetransfer? Vi har tre storlekar att välja mellan, bl.a. Superstretch Limousine.

Sightseeing Hop-On, Hop-Off

I startpaketen ingår ett dagspass på Hop-On, Hop-Off. Turen guidas på engelska. Bussarna går en omfattande slinga från Battery Park i söder upp till Apollo Theatre i Harlem. Längs vägen gör man mer än 30 olika stopp där man kan hoppa av och stanna valfri tid och sedan fortsätta med nästa buss. Bussarna avgår med cirka 30 minuters mellanrum dagtid. Givetvis kan man åka hela turen i ett svep utan att hoppa av.

Sightseeing med svensktalande guide

Vissa fredagar erbjuder vi sightseeing med svensk guide. Turen utgår från Embassy Suites Hotel eller Skyline Hotel och går normalt fredag förmiddag.

Turen kan fås 26/11 och 23/12 2021. Datum för 2022 ej fastställda.

Paketen kan förlängas och kombinationsmöjligheterna är många. Du kan även boka privat sightseeing med svensk guide. Vi hjälper till med musikalbiljetter, restaurangbokningar, helikoptertur, tur till Niagarafallen och mycket annat.

The Sightseeing Pass

Pass som inkluderar över 100 av New Yorks största attraktioner, muséer, rundvandringar, bussturer och sightseeingbåtar.

Utsikt från Empire State Building i New York.

Hotell

Skyline Hotel

New York City

DoubleTree by Hilton Hotel New York City Chelsea

New York City

Embassy Suites by Hilton New York Manhattan Times Square

New York City

Lotte New York Palace

New York City

Homewood Suites by Hilton Times Square-South

New York City

Vanliga frågor

Några utvalda frågor som vi får ibland.
Se fler vanliga frågor

Behöver man pass och visum för att komma in i USA?

Drar hotellet en deposition på mitt kreditkort?

Hur dags är incheckning och utcheckning på hotell?

Bokningsförfrågan

Fyll i dina uppgifter för att skapa en bokningsförfrågan. Vi kontaktar dig senast nästkommande vardag. Observera att detta inte är en bokning.

Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.