Utsikt från Empire State Building i New York.

New York Startpaket

City & Weekendpaket, reslängd 5 dagar/3 nätter

Swanson's lanserade Startpaket för 40 år sedan och det är utan tvekan ett av våra mest sålda arrangemang.

Komplett Startpaket
• Flygresa
• Hotell
• Ankomsttransfer*
• Svensk färdledare de tre första dagarna
• Sightseeing med svensk guide

*Ankomsttransfer sker till Skyline, Doubletree Chelsea, Embassy Suites, Lotte New York Palace och Homewood Suites. Resenärer till Chelsea Savoy, Metro, 50 Bowery och Element har transfer till Skyline eller Embassy Suites varifrån man får ta taxi på egen bekostnad till dessa hotell.

Sightseeing
En omfattande sightseeing med svensk guide ingår i priset. Den utgår från Embassy Suites eller Skyline och går normalt fredag förmiddag.

Avresor torsdagar 2020

23/1, 20/2, 27/2, 12/3, 19/3, 26/3, 9/4, 23/4, 30/4, 7/5, 14/5, 21/5, 11/6, 18/6, 2/7, 9/7, 20/8, 27/8, 3/9, 10/9, 17/9, 24/9, 1/10, 8/10, 15/10, 22/10, 29/10, 12/11, 26/11, 3/12 och 19/12 (lördag).

Övriga torsdagar kan vi arrangera egen transfer och sightseeing med engelsk guide.

Många väljer att besöka Amerika på egen hand, mycket beroende på att det är lätt att ta sig fram. Man kan flyga, hyra bil, åka buss och det är lätt att få tag i hotellrum. Ofta är New York den första anhalten på resan och man är då lite ovan som resenär och New York är ju inte vilken stad som helst.

Många är de resenärer som önskar svensk guide och lite omhändertagande just de första dagarna i New York innan man fått ”luft under vingarna”. Swanson’s erbjuder startpaket! Ni blir mött av svensk färdledning och får transfer till Manhattan.

Med tanke på alla förmånliga rundresepass är New York ofta den mest ekonomiska ankomst- och avreseplatsen. Mot tillägg kan hemresa ske från annan stad. Önskar ni stanna längre i New York går det utmärkt att förlänga vistelsen. Vi erbjuder även färdiga weekend- och veckopaket till New York.

Utsikt från Empire State Building i New York.

Flyg bekvämare – SAS Plus

Det är ofta mycket fördelaktiga priser att uppgradera till SAS Plus. SAS Plus ger bl.a. bättre stol, mer benutrymme, två bagage, val av måltid, fria drycker, fri förseating och tillgång till lounger och Fast Track i Skandinavien samt New York och Chicago. För att få de billigaste priserna måste man boka i god tid. SAS Plus finns från cirka 2.200:- i tillägg per väg Vi kan även erbjuda priser i business class.

Hotell

Skyline Hotel

New York City

DoubleTree by Hilton Hotel New York City Chelsea

New York City

Embassy Suites by Hilton New York Manhattan Times Square

New York City

Lotte New York Palace

New York City

Homewood Suites by Hilton Times Square-South

New York City

Vanliga frågor

Några utvalda frågor som vi får ibland.
Se fler vanliga frågor

Behöver man pass och visum för att komma in i USA?

Drar hotellet en deposition på mitt kreditkort?

Hur dags är incheckning och utcheckning på hotell?

Bokningsförfrågan

Fyll i dina uppgifter för att skapa en bokningsförfrågan. Vi kontaktar dig senast nästkommande vardag. Observera att detta inte är en bokning.

Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.
Detta fält är inte ifyllt korrekt.