Alaskakryssning

Kryssningar, Rundresa med svensk reseledare, reslängd 11 dagar

Alaska är en synnerligen spännande destination men många platser kan vara svåra att nå, vissa kan endast nås via havet eller med flyg. Verkligt omväxlande resrutt med små trevliga städer, hisnande natur, djupa fjordar och guldgrävarhistoria.

Vancouver

Vancouver är Kanadas stora metropol på västkusten. En trevlig stad inramad av vackra omgivningar med mycket vatten och berg. Vi gör en halvdags sightseeing.

Kryssning till Alaska

Vi bordar Royal Caribbeans fartyg Serenade of the Seas. De stunder ni inte står på däck eller är iland erbjuder fartyget massor av aktiviteter, shower, pooler med mera. Helpension ingår ombord.

Serenade of the Seas.

Program - Dag för dag

Dag 1. Skandinavien - Vancouver

Dag 2. Vancouver

Dag 3. Vancouver och Serenade of the Seas

Dag 4-9. Kryssning till Alaska

Dag 10. Ankomst Vancouver och flyg till Skandinavien

Dag 11. Ankomst Skandinavien

Resan kan förlängas

Obs! Transfer på egen hand till hotellet vid ankomst Vancouver. Svensk guide ansluter på kvällen.

Rabatt

Tidigare Swansonresenär får 700:- i rabatt.

Resevillkor

För denna resa krävs inresetillstånd till Kanada, eTA, men även till USA, ESTA. Ansök i god tid. Eftersom avresan ligger relativt lång fram i tiden är det oklart vilka vaccinationskrav som kommer att vara gällande. För närvarande hade det krävts giltigt vaccinationsbevis, samt ett PCR test högst 72 timmar gammalt vid inresa till Kanada. För närvarande krävs även ett negativt PCR test högst 72 timmar före boarding på kryssningsfartyget. Om detta skulle gälla även i augusti kommer Swanson´s att boka tid för test i Vancouver, men kostnaden för testet ingår inte i resans pris utan betalas av resenären direkt på plats.

Vanliga frågor

Några utvalda frågor som vi får ibland.
Se fler vanliga frågor

Hur köper jag enklast min Swanson’s resa?

Kan jag besöka Swanson’s för att beställa min resa?

Behöver man pass och visum för att komma in i Kanada?