Florida

Florida är Skandinavernas populäraste turistmål i Amerika. Det är lätt att förstå varför.

Här finns den perfekta blandningen för en avkopplande och innehållsrik semester. Ett behagligt klimat med härliga vattentemperaturer, milslånga fina stränder, bra hotellstandard och nöjen i världsklass. Dessutom mycket prisvärt.

Swanson’s har arrangerat resor till Florida i mer än 40 år och följt med i utvecklingen, allt från Orlandos världsattraktioner, Kennedy Space Centers rymdprogram till det allt mer diversifierade utbudet av hotell, restauranger och nöjesliv. Detta märker ni bland annat på alla de möjligheter som står till buds när det gäller att skräddarsy drömresan till Florida.

Underbara stränder

Hundratals mil med underbara stränder och ni behöver aldrig trängas ens på de mest välkända badorterna.

Vi ger dig hela Florida

Vi har färdiga paketresor till Orlando, Fort Lauderdale, Miami Beach, Clearwater Beach, St. Pete Beach och Fort Myers Beach, men vi kan erbjuda hotell över hela Florida. Florida Keys blir allt mer populärt liksom exotiska Sanibel Island och exklusiva Naples. Du kan bo på hotell, i lägenhet, i egen villa med pool eller på Disneys temahotell såväl som Universals. Swanson’s kan erbjuda inkvartering över hela Florida.

Världens nöjesfält

Ingen plats kan konkurrera med Florida och speciellt då Orlando när det gäller attraktioner och nöjen. Attraktioner i världsklass avlöser varandra, Magic Kingdom, EPCOT Center, Universal Studios, SeaWorld, Kennedy Space Center och Legoland.

Florida är billigt

Swanson’s paketresor till Florida är mycket förmånliga och konkurrerar väl med andra semesterresmål. Tänk speciellt på våra förmånliga priser för barn och ungdomar. Det är dessutom billigt att leva i Florida. Utbudet av restauranger är mycket stort i alla prisklasser och kvaliteten är hög. Det är lätt att hitta trevliga och prisvärda coffee shops och snabbmatskedjor. Om ni väljer självhushåll är det en ren fröjd att botanisera i en amerikansk livsmedelsaffär.

Skräddarsy din drömresa

Swanson’s är kända för flexibla arrangemang. Du bestämmer själv. Välj en färdig paketresa som du kanske kryddar med ett par specialarrangemang. Kanske kombinerar du ett par spännande resmål eller skapar du en helt egen floridaresa.

Den mest populära kombinationen är en hektisk vecka i nöjesparadiset Orlando kombinerat med en avkopplande badvecka någonstans i Florida. Många vill även uppleva New York, vilket går att kombinera med både Orlando, Miami Beach, Fort Lauderdale, Clearwater och Fort Myers Beach. Bästa alternativet är att kombinera Florida med en härlig veckokryssning i Västindien!

Badvakt sitter i torn och ser ut över havet i Daytona Beach.

Vanliga frågor

Några utvalda frågor som vi får ibland.
Se fler vanliga frågor

Behöver man internationellt körkort i USA och Kanada?

Hur tidigt eller när kan jag köpa min Swanson’s resa?